Νέα αποχώρηση από την ομάδα στελεχών της εταιρείας στοιχημάτων William Hill

Ένα ακόμη από τα στελέχη της εταιρείας στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε την αποχώρησή του, προκαλώντας νέες αλλαγές στο δυναμικό της εταιρείας. Πρόκειται για τον David Lowden, μη εκτελεστικό διευθυντή του ΔΣ της William Hill, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη θέση του τον επόμενο Μάρτιο.

Ήδη, μάλιστα, η στοιχηματική εταιρεία αναζητά τον διάδοχο του Lowden για τις σημαντικές θέσεις που είχε αναλάβει.

 

Η αποχώρηση και τα επόμενα σχέδια του Lowden

Ο David Lowden αποτελούσε ένα από τα βασικά στελέχη της εταιρείας στοιχημάτων William Hill, αφού εκτός από μη εκτελεστικός διευθυντής ήταν και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Διαχείρισης Ρίσκου. Ωστόσο, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη William Hill, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του προέδρου και ανεξάρτητου μη εκτελεστικού διευθυντή στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών και υγείας Huntsworth. Αποτέλεσμα της απόφασής του αυτής είναι η θέση του να μείνει κενή στις 4 Μαρτίου του 2019, όταν ο Lowden αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Η William Hill, πάντως, ευχαρίστησε τον Lowden για τις υπηρεσίες του και ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει να αναζητά σύντομα τον αντικαταστάτη του, στην ηγεσία της Επιτροπής Ελέγχου και Διαχείρισης Ρίσκου και στους υπόλοιπους ρόλους που είχε αναλάβει στην εταιρεία στοιχήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.