Νέος CEO για τη BetVictor

Ο Andreas Meinrad, πρώην εμπορικός διευθυντής του ομίλου bwin.party, είναι ο νέος CEO της BetVictor. Ο Meinrad θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Φεβρουαρίου του 2015, ταυτόχρονα με την αποχώρηση του τωρινού CEO της εταιρείας online στοιχήματος, Michael Carlton, ο οποίος προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση πριν μερικούς μήνες.

 

Για τα νέα του καθήκοντα ως CEO, τέλος, o Meinrad θα λογοδοτεί απευθείας στον Michael Tabor, συνιδρυτή και τωρινό ιδιοκτήτη της BetVictor, μετά την εξαγορά του ποσοστού μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία προχώρησε από τον πρώην ιδιοκτήτη, Victor Chandler.

H BetVictor είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις στις μεγαλύτερες διοργανώσεις.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.