Νέος πρόεδρος ΔΣ για τη Bwin.Party

H εταιρία στοιχημάτων Βwin.Party ανέθεσε στον πρώην CEO του ομίλου 3i, Philip Yea, το ρόλο του προέδρου του διοικητικού της συμβουλίου. Ο Yea αντικαθιστά τον Simon Duffy, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον περασμένο Δεκέμβριο.

 

Ο νέος πρόεδρος έχει τη φήμη του σκληροτράχηλου στελέχους και θα αναλάβει να καθοδηγήσει τον όμιλο, καθώς αυτός ολοκληρώνει την έξοδό του από έναν αριθμό ασύμφορων αγορών (όπως η ελληνική) και επιχειρεί την είσοδό του σε αυτή των ΗΠΑ. Εκτός της θητείας του στον όμιλο 3i, έχει εμπειρία από προηγούμενες θέσεις - ως διευθυντής του οικονομικού τομέα - σε εταιρείες όπως η Guinness και η Diageo.

Η Bwin δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας τουλάχιστον προς το παρόν.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.