Διαψεύδει (μερικώς) τα δημοσιεύματα περί μεταφοράς στη Μάλτα η Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας διαψεύδει έως έναν βαθμό τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Γιβραλτάρ και να μεταφέρει τις επιχειρήσεις της στη Μάλτα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των The Sunday Times της Μάλτας, η Bet365 ετοιμάζεται να μεταφέρει τα γραφεία που διατηρεί στο Γιβραλτάρ, ώστε να παραμείνει αλώβητη από τις επιπτώσεις που θα έχει το Brexit στη χώρα.

Ωστόσο, η Bet365 φρόντισε να χαρακτηρίσει τα δημοσιεύματα υπερβολικά και ανέφερε πως, ενώ έχουν κάποια δόση αλήθειας, δεν εξετάζεται σε καμία περίπτωση η μεταφορά από το Γιβραλτάρ.

 

Bet365 εναντίον δημοσιευμάτων

Αναλυτικότερα, το δημοσίευμα των Sunday Times της Μάλτας ανέφεραν πως η Bet365 εξετάζει την αγορά ενός συμπλέγματος γραφείων στην πόλη Σλιέμα, όπου θα μεταφερθεί το σύνολο των επιχειρήσεων που εδρεύει σήμερα στο Γιβραλτάρ. Πρόκειται για περίπου 1.000 υπαλλήλους, οι οποίοι θα μεταφερθούν στη Μάλτα, μετά την ολοκλήρωση του Brexit.

Ωστόσο, η στοιχηματική εταιρία Bet365 διαψεύδει τα όσα αναφέρονται για φυγή της από το Γιβρλατάρ. Αντίθετα, επιβεβαιώνει πως εξετάζει το ενδεχόμενο να ενισχύσει τις επιχειρήσεις που διατηρεί στη Μάλτα και πως ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση νέων γραφείων.

 

Η ανακοίνωση της Bet365

Συγκεκριμένα, η Bet365 τονίζει σε ανακοίνωσή της: “Αναζητούμε επιπλέον χώρο για τα γραφεία μας και θέλουμε να προσλάβουμε επιπλέον προσωπικό στη Μάλτα, ώστε να ενισχύσουμε τις online επιχειρήσεις μας και να διευρύνουμε τις δυνατότητες των εκεί γραφείων μας. Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι ο αριθμός των υπαλλήλων που θα μεταφερθεί στη Μάλτα, σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, είναι εντελώς ανακριβής”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.