Αυστηρότερο έλεγχο στις προωθήσεις της θα πραγματοποιεί η εταιρία στοιχήματος Kindred

H εταιρία στοιχήματος Kindred επιθυμεί να ελέγχει κάθε δημοσίευση των προωθήσεών της και για αυτόν τον σκοπό ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να εντοπίζει κάθε σχετική αναφορά από το δίκτυο συνεργατών της. Η νέα συνεργασία που ανακοινώθηκε πραγματοποιείται με την εταιρία Gaming Innovation Group, η οποία διαθέτει ειδικά εργαλεία που επιτρέπουν τον έλεγχο ενός τεράστιου όγκου ιστοσελίδων σε καθημερινή βάση.

Χάρη στη νέα συνεργασία, η Kindred θα μπορεί να ελέγχει και να εγκρίνει κάθε προωθητική ενέργεια των συνεργατών της (για τις ιστοσελίδες που της ανήκουν, όπως η Unibet) και να βεβαιώνεται ότι είναι σύμφωνες με το νόμο κάθε χώρας. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που εταιρίες στοιχήματος έχουν μπλέξει με το νόμο, εξαιτίας παραλείψεων των συνεργατών τους.

 

Τι φέρνει η νέα υπηρεσία της Kindred;

Χάρη στην Gaming Innovation Group, η Kindred θα έχει στη διάθεσή της μια σειρά από εργαλεία που θα μπορούν να ελέγχουν το περιεχόμενο χιλιάδων ιστοσελίδων και να εντοπίζουν αναφορές στις υπηρεσίες και στις προωθητικές ενέργειες της στοιχηματικής εταιρίας. Το πρόγραμμα GiG Comply που θα χρησιμοποιεί στο εξής η Unibet, μάλιστα, μπορεί να ελέγχει περίπου 30.000 ιστοσελίδες την ημέρα και να ταξινομεί κάθε αναφορά προς την εταιρία στοιχήματος. Έπειτα, οι υπεύθυνοι θα ελέγχουν τις αναφορές και θα ενημερώνουν για τυχόν ανακρίβειες σε άρθρα, διαφημιστικές καταχωρήσεις και banners.

Χάρτη στη συγκεκριμένη μέθοδο ελέγχου, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της Kindred θα μπορούν να αποφύγουν πολλές παγίδες, όπως οι διαφημίσεις που απευθύνονται σε ανήλικους ή οι καταχωρήσεις που δεν αναφέρουν ρητά τους όρους και τις προϋποθέσεις των προσφορών. Τέτοιου είδους περιστατικά, άλλωστε, έχουν ως αποτέλεσμα να κατηγορηθούν εταιρίες στοιχήματος για πρακτικές που δεν υιοθετούν οι ίδιες, αλλά οι συνεργάτες τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.