Χρήσιμα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού στην ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 ενίσχυσε τη γκάμα εργαλείων υπεύθυνου στοιχηματισμού που προσφέρει στα μέλη της και πλέον οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικούς τρόπους, προκειμένου να βεβαιώνονται ότι δε θα παρασυρθούν και χάσουν περισσότερα χρήματα από όσα θα άντεχε η τσέπη τους. Τα νέα αυτά εργαλεία επιτρέπουν στους παίχτες να θέσουν όρια καταθέσεων, να δέχονται ειδοποιήσεις για τη δραστηριότητά τους, να κάνουν ένα διάλειμμα από τα τυχερά παιχνίδια ή να ζητήσουν τον αποκλεισμό τους από κάθε υπηρεσία της ιστοσελίδας.

Στο ανανεωμένο μενού υπεύθυνου στοιχηματισμού της Bet365, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να φέρουν το παιχνίδι τους στα μέτρα τους, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που θα τους εμποδίσουν από το να παρασυρθούν.

 

Τα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού της Bet365

Στο σχετικό μενού, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν μία από τις τέσσερις δυνατότητες που τους δίνει η Bet365. Πρώτα απ’ όλα, μπορούν να θέσουν τα όρια καταθέσεων που οι ίδιοι επιθυμούν. Τα όρια αυτά μπορούν να τεθούν για διάστημα 24 ωρών, 7 ημερών ή ενός μήνα και από τη στιγμή που θα τα αποφασίσουν, οι παίχτες δε μπορούν να τα ξεπεράσουν.

Η δεύτερη δυνατότητα που έχουν είναι να λαμβάνουν ειδοποιήσεις. Οι ειδοποιήσεις της Bet365 θα τους ενημερώνουν για τον χρόνο που περνούν συνδεδεμένοι στο λογαριασμό τους, ώστε να μπορούν να θέτουν οι ίδιοι τα όριά τους.

Η τρίτη επιλογή που έχουν τα μέλη της Bet365 είναι να ζητήσουν ένα διάλειμμα από τα τυχερά παιχνίδια. Στην περίπτωση που κάποιος φοβάται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στον τζόγο, μπορεί να ζητήσει έναν χρόνο παύσης, ο οποίος μπορεί να διαρκεί 24 ή 48 ώρες, 7 ημέρες ή ένα μήνα.

Τέλος, οι παίχτες μπορούν να ζητήσουν και τον αποκλεισμό τους από την ιστοσελίδα. Η λογική είναι ίδια με αυτή του διαλείμματος, αλλά η ισχύς του αποκλεισμού είναι μεγαλύτερη, αφού μπορεί να διαρκέσει από 6 μήνες έως επ’ αόριστον.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.