Προσφέρει στοιχήματα μέσω Twitter η William Hill

Οι εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούν online πραγματοποιούν αγώνες δρόμου, προκειμένου να μείνουν στην αιχμή της τεχνολογίας και των σημείων των καιρών και η William Hill δε θα μπορούσε να μείνει πίσω. Η εταιρεία στοιχημάτων ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία, η οποία δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να ζητήσουν ένα στοίχημα ή αποδόσεις μέσω του Twitter και έπειτα να διεκδικήσουν κέρδη μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας της William Hill ή του σχετικού app.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται #YourOdds και είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του Twitter.

 

Η νέα υπηρεσία της William Hill

Αναλυτικότερα, η William Hill λάνσαρε τη συγκεκριμένη υπηρεσία δεχόμενη ότι δε μπορεί να προβλέψει κάθε πιθανό στοίχημα και ότι πολλές φορές οι παίχτες θέλουν να τοποθετήσουν κάποιο ειδικό στοίχημα που δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα της. Αυτό ακριβώς το κενό έρχεται να καλύψει η υπηρεσία #YourOdds.

Αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να επικοινωνήσουν με τη William Hill μέσω Twitter, ζητώντας το στοίχημα που δε βρίσκουν στην ιστοσελίδα της. Θα πρέπει να στείλουν το μήνυμά τους με αποδέκτη την @williamhill και να συμπληρώσουν το hashtag #YourOdds. Μόλις οι υπεύθυνοι λάβουν το μήνυμα, θα εξετάσουν την αίτηση και, αν συμφωνήσουν, θα ενημερώσουν τον παίχτη, αναφέροντας και τη σχετική απόδοση.

Έπειτα, το στοίχημα θα εμφανιστεί στον λογαριασμό του παίχτη, ο οποίος θα μπορεί να το τοποθετήσει.

 

Τομέας #YourOdds στη William Hill

Πριν καν στείλουν το μήνυμά τους στην στοιχηματική εταιρεία William Hill, οι παίχτες μπορούν να επισκεφτούν τον τομέα #YourOdds που έχει σχεδιάσει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, αλλά και στο app για τα κινητά. Εκεί θα βρουν κάποια προτεινόμενα στοιχήματα ή στοιχήματα που έχουν δεχθεί από άλλους παίχτες, μέσω της διαδικασίας της νέας υπηρεσίας. Και, φυσικά, σε κάθε περίπτωση, τα στοιχήματα αυτά τοποθετούνται με την ίδια ακριβώς διαδικασία.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη