Νέα εικονικά αθλήματα στη Betshop

Έως και πριν από μερικές ημέρες, τα μέλη της Betshop είχαν στη διάθεσή τους τρεις επιλογές, αν ήθελαν να στοιχηματίσουν σε κάποιο εικονικό άθλημα: ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες και κυνοδρομίες. Οι επιλογές τους αυτές αυξήθηκαν σημαντικά, όμως, με τη νέα προσθήκη στην ιστοσελίδα της εταιρείας του στοιχήματος.

 

Πρόκειται για μια νέα σελίδα με εικονικά αθλήματα, η οποία ονομάζεται VRacing. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό πέντε νέα αθλήματα: ιπποδρομίες, ιπποδρομίες με άμαξα, ποδηλασία, κυνοδρομίες και αγώνες μοτοσικλετών. Σε όλα τα παραπάνω αθλήματα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν, αλλά και να παρακολουθούν τους αγώνες σε πραγματικό χρόνο!

 

Κάθε εικονικός αγώνας ξεκινά κάθε μερικά λεπτά στην ιστοσελίδα της Betshop, με αποτέλεσμα κάθε παίχτης να έχει στη διάθεσή τους δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, ανεξάρτητα από το άθλημα που προτιμά. Σε κάθε περίπτωση, μάλιστα, έχει στη διάθεση του και αρκετές στοιχηματικές αγορές – όπως το γκανιάν και το πλασέ, το forecast και το tricast και τα each way στοιχήματα.

 

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους δεν είναι αναγκασμένοι να κάνουν συνεχείς επικλήσεις στη θεά Τύχη και να ελπίζουν απλά για το καλύτερο. Τα αποτελέσματα των εικονικών αγώνων της Betshop, άλλωστε, βασίζονται σε στατιστικά στοιχεία και οι παίχτες μπορούν να τα συμβουλευθούν, προκειμένου να προβλέψουν με μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Ένα από τα εντυπωσιακότερα στοιχεία των νέων εικονικών αθλημάτων είναι η μετάδοσή τους. Το βίντεο, παρόλο που βασίζεται σε CGI, είναι απόλυτα ρεαλιστικό και οι παίχτες είναι σε θέση να παρακολουθήσουν κάθε κούρσα σε πραγματικό χρόνο.

 

Η Betshop ιδρύθηκε το 2002 και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες στα μέλη της για τις οποίες έχει βραβευτεί επανειλημμένος.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.