Παρολί με σημεία από τον ίδιο αγώνα προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων BetFair

Η εταιρία στοιχημάτων BetFair λάνσαρε μια νέα και εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία, ειδικά για όσους προτιμούν να τοποθετούν παρολί στοιχήματα, στο ποδόσφαιρο ή σε άλλα επιλεγμένα αθλήματα. Η νέα αυτή υπηρεσία αντικαθιστά μια προηγούμενη και παρέχει στους παίχτες τη δυνατότητα να συνδυάσουν σε ένα παρολί στοίχημα σημεία από τον ίδιο αγώνα.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν ήταν διαθέσιμη έως τώρα στην BetFair. Οι παίχτες που τοποθετούσαν παρολί έπρεπε να επιλέξουν σημεία από διαφορετικούς αγώνες, ενώ όσοι ήθελαν να συνδυάσουν προβλέψεις στον ίδιο αγώνα θα έπρεπε να επικοινωνήσουν με την BetFair μέσω των social media, να προτείνουν το στοίχημά τους και να περιμένουν να εγκριθεί.

 

Πώς λειτουργεί η νέα υπηρεσία της BetFair;

Η νέα υπηρεσία που παρέχει στα μέλη της η BetFair είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε αγώνα, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκειά του. Επιπλέον, η διαδικασία παρολί με σημεία από τον ίδιο αγώνα δε διαφέρει καθόλου από τη διαδικασία ενός συνηθισμένου παρολί.

Αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, είναι αρκετά απλό. Θα πρέπει να επιλέξουν έναν αγώνα, να εντοπίσουν τα στοιχήματα που τους ενδιαφέρουν και να τα τοποθετήσουν στο ίδιο δελτίο. Έπειτα, δεν έχουν παρά να κάνουν κλικ στην επιλογή του παρολί και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους. Περιορισμοί στον αριθμό επιλογών δεν υπάρχουν, αρκεί να μην πρόκειται για αντικρουόμενα αποτελέσματα. Τέλος, από τη διαδικασία αυτή εξαιρούνται όλα τα συστήματα.

Μόλις κάποιος τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί, τέλος, δεν έχει παρά να περιμένει να διευθετηθεί. Το στοίχημά του θα κερδίσει μόνο στην περίπτωση που όλες οι προβλέψεις είναι σωστές (όπως και σε ένα συνηθισμένο παρολί), ενώ τα κέρδη θα εξαρτώνται από τη συνολική απόδοση του στοιχήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.