Υπηρεσία γεωγραφικού στίγματος από τη Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 ανακοίνωσε την υπογραφή μιας νέας συμφωνίας με την εταιρεία Digital Element, η οποία ειδικεύεται σε τεχνολογίες εντοπισμού γεωγραφικού στίγματος. Χάρη στη νέα αυτή συμφωνία, η Bet365 θα αποκτήσει το λογισμικό NetAccuity Edge της Digital Element, με σκοπό να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τα μέλη της.

 

Χάρη στο συγκεκριμένο λογισμικό, άλλωστε, η Bet365 θα είναι σε θέση να εντοπίζει από ποια χώρα συνδέεται με τον λογαριασμό του κάθε μέλος της. Γνωρίζοντας αυτή την πληροφορία, οι υπεύθυνοι θα μπορούν να τον εξυπηρετούν καλύτερα, εμφανίζοντας υλικό στην οθόνη του που θα απευθύνεται αποκλειστικά στους παίχτες από τη χώρα του, ενώ θα είναι και σε θέση να του προσφέρουν συγκεκριμένες προσφορές.

 

Και όλα αυτά θα γίνονται αυτόματα, χάρη στην τεχνολογία που απέκτησε η Bet365. Και, όσο κι αν κάτι τέτοιο ακούγεται ύποπτο και ως μια αφορμή για να παρακολουθεί ο κολοσσός του online στοιχήματος τους πελάτες του, η αλήθεια είναι πως ο πολυεθνικός χαρακτήρας της Βet365 απαιτεί μια τέτοια κίνηση. Άλλωστε, η Bet365 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες, έχει περισσότερα από 17 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη και υποστηρίζει 17 διαφορετικές γλώσσες. Χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει το NetAccuity Edge της Digital Element, λοιπόν, θα είναι σε θέση να εντοπίζει όχι μόνο τη θέση κάθε μέλους της, αλλά και τις ανάγκες του, σύμφωνα με τη χώρα στην οποία βρίσκεται.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.