Τροποποίηση παρολί: Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία από τη Ladbrokes!

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του EURO 2016, η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes λάνσαρε μια νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία για τα μέλη της. Πρόκειται για τη δυνατότητα τροποποίησης ενός παρολί, αφού έχει τοποθετηθεί, προκειμένου να μειωθεί το ρίσκο!

 

Αναλυτικότερα, η νέα υπηρεσία ονομάζεται “Edit My Acca” και επιτρέπει στους παίχτες να διαγράψουν κάποιο από τα στοιχήματα του παρολί που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη. Αν, για παράδειγμα, κάποιος παίχτης αποφασίσει ότι δε θέλει να ρισκάρει τα χρήματά του σε ένα στοίχημα που έχει ήδη συμπεριλάβει σε ένα παρολί, μπορεί απλά να το διαγράψει και να διεκδικήσει κέρδη με τα υπόλοιπα. Τη συγκεκριμένη δυνατότητα την έχει πριν διευθετηθεί το στοίχημα, ακόμη και αφού ο αγώνας ξεκινήσει!

 

Ουσιαστικά, αυτό που κάνει η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι να επιτρέπει στους παίχτες που έχουν τοποθετήσει ένα παρολί να προχωρήσουν σε cash out των έως τότε κερδών τους, διαγράφοντας το στοίχημα που δεν επιθυμούν πια, και να στοιχηματίσουν αυτόματα το συγκεκριμένο ποσό σε ένα νέο παρολί, με τα στοιχήματα που απομένουν στο δελτίο του. Με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο που συνοδεύει το παρολί του θα μειώνεται σημαντικά.

 

Η Ladbrokes,λάνσαρε τη νέα αυτή υπηρεσία εγκαίρως για το EURO 2016 και η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε αγώνες ποδοσφαίρου. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη μόνο στις στοιχηματικές αγορές που προσφέρουν τη δυνατότητα cash out. Τέλος, μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν όσοι τοποθετούν ένα παρολί τουλάχιστον δύο σημείων από το κινητό τους και όχι από τον υπολογιστή τους.

 

Η νέα και πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία, λοιπόν, δίνει ένα νέο νόημα στην εξουσία που έχουν πάνω στα στοιχήματά τους οι παίχτες, ακόμη και αφού τα έχουν τοποθετήσει και ο αγώνας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Τη νέα αυτή υπηρεσία του προσφέρει η Ladbrokes δεν μπορούν να την επωφεληθούν οι 'Ελληνες γιατί η εταιρία δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.