Νέα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού λάνσαρε η Paddy Power

Η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power λάνσαρε μια σειρά από νέα εργαλεία που έχουν σκοπό να ενισχύσουν τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και να βοηθήσουν όσους κινδυνεύουν να εμφανίσουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Τα νέα εργαλεία μπορούν να περιορίσουν την στοιχηματική δράση των παιχτών και είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της.

Χάρη σε αυτά τα νέα εργαλεία, οι παίχτες μπορούν, όχι μόνο να παρακολουθούν πιο αναλυτικά τις επιδόσεις τους και τα χρήματα που χάνουν ή κερδίζουν, αλλά και να θέσουν συγκεκριμένα όρια στο παιχνίδι τους, ώστε να μην παρασύρονται.

 

Τα νέα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού της Paddy Power

Το λανσάρισμα των νέων εργαλείων έγινε στην στοιχηματική ιστοσελίδα Paddy Power, όπου πρώτα απ’ όλα βρίσκονται πλέον ιστορικά λογαριασμών και υπολογισμοί κινήσεων προς και από τους λογαριασμούς. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να βλέπουν τις επιδόσεις τους στα στοιχήματα (χαμένα και κερδισμένα χρήματα). Σύμφωνα με ψυχολόγους, άλλωστε, το να βλέπει κάποιος υπολογισμούς για τα χρήματα που χάνει τον ωθεί στο να ρισκάρει λιγότερα.

Επιπλέον, η Paddy Power διαθέτει πλέον εργαλεία που μπορούν να θέσουν προστατευτικά όρια στο παιχνίδι τους. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να θέσουν όρια στις καταθέσεις τους και στα ποσά που στοιχηματίζουν. Τέλος, μπορούν να θέσουν όρια και στο πόσα χρήματα θα χάσουν, ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα.

Σύμφωνα με την Paddy Power, τα νέα αυτά εργαλεία θα καταστήσουν τον στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα της μια περισσότερο απολαυστική και θετική εμπειρία για όλους τους πελάτες της. Παράλληλα, όμως, οι υπεύθυνοι ανέφεραν ότι απαιτείται και η συνδρομή της Πολιτείας, ειδικά σε περιπτώσεις, όπως η αγορά στοιχήματος της Ιρλανδίας, όπου εξακολουθεί να μην υπάρχει αρμόδιος ρυθμιστικός φορέας.

Επιπλέον πριν λίγες ημέρες η Paddy Power ανανεώσε αισθητικά την ιστοσελίδα  και σύμφωνα και τα παραπάνω νέα δικρίνει κανείς που η εταιρεία στοιχημάτων διανύει μία περίοδο μεγάλων αλλαγών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.