Νέο app της Interwetten για το κινητό

Οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην  στοιχηματική εταιρία Interwetten δεν είχαν έως πρόσφατα τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν μέσω κινητού και η μόνη επιλογή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ήταν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους μέσω του υπολογιστή τους. Οι λάτρεις του mobile στοιχήματος, όμως, έχουν πλέον τη δυνατότητα να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στην Interwetten και μέσω του κινητού ή του tablet τους.

 

Η εταιρεία του στοιχήματος λάνσαρε τη νέα πλατφόρμα του mobile στοιχήματος, η οποία είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις: σε app κατάλληλο για λειτουργικό σύστημα iOS, σε app κατάλληλο για κινητά Android και σε μια ειδικά προσαρμοσμένη ιστοσελίδα. Στη νέα πλατφόρμα, μάλιστα, οι επιλογές είναι μερικές χιλιάδες, καθώς καλύπτονται περισσότερα από 50 αθλήματα και εκατοντάδες διοργανώσεις και στοιχηματικές αγορές.

 

Όσοι παίχτες στοιχηματίζουν πλέον στην Interwetten από το κινητό τους, άλλωστε, έχουν την επιλογή να στοιχηματίσουν πριν ή μετά την έναρξη ενός αγώνα. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετήσουν με την ίδια ευκολία μονά στοιχήματα, παρολί ή ακόμη και συστήματα. Η διαδικασία αναζήτησης και τοποθέτησης ενός στοιχήματος είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη, χάρη και στον εργονομικό σχεδιασμό του νέου app.

 

Παράλληλα, το app της Interwetten προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες, όπως ενημέρωση για την πορεία των στοιχημάτων, εμφάνιση ιστορικού και, φυσικά, ενημέρωση, μέσω των πάντα χρήσιμων στατιστικών στοιχείων για κάθε άθλημα και αγώνα. Τέλος, όσοι ανοίξουν νέο λογαριασμό στην ιστοσελίδα μέσω του κινητού τους θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν το μπόνους πρώτης κατάθεσης της Interwetten, ύψους 100% και αξίας έως και 100 ευρώ.

 

Το νέο app, τέλος, είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις (για iOS και Android) στην ιστοσελίδα της Interwetten και διατίθεται, φυσικά, δωρεάν.

Η Interwetten είναι αυστριακής καταγωγής και θεωρείται από τις πιο έμπειρες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου,από την  Ελλάδα δέχεται πελάτες μιας και λειτουργεί με νόμιμη άδεια.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.