Για πρώτη φορά στοιχηματισμό σε Drag Racing στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η στοιχηματική ιστοσελίδα RedZoneSports.bet θα αποτελέσει την πρώτη που θα προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε αγώνες Drag Racing στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για αγώνες ταχύτητας που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις σε όσους τους παρακολουθούν. Πλέον, όμως, θα προσφέρουν για πρώτη φορά και στοιχηματικές συγκινήσεις στους παίχτες του Ηνωμένου Βασιλείου, που θα μπορούν για πρώτη φορά να στοιχηματίσουν σε αυτούς.

Αναλυτικότερα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της RedZoneSports.bet, η Argyll Entertainment, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τους διοργανωτές TrakBak Racing. Μέσω της συνεργασίας αυτής, η ιστοσελίδα θα είναι χορηγός στους αγώνες DoorSlammers και θα τους καλύψει και στοιχηματικά.

 

Νέες επιλογές στοιχηματισμού στο Drag Racing

Οι αγώνες DoorSlammers θα διεξαχθούν στις 19-20 Μαΐου στην αγγλική πίστα Santa Pod, με τη χορηγία της RedZoneSports.bet. Παράλληλα, τα μέλη της ιστοσελίδας θα μπορούν να στοιχηματίσουν στα αποτελέσματα και σε άλλες πτυχές των αγώνων, μέσω των αγορών που θα δημιουργήσει η εταιρεία. Οι αποδόσεις σε κάθε σημείο, μάλιστα, θα αλλάζουν σε πραγματικό χρόνο, από τους ειδικούς που θα βρίσκονται στην πίστα.

Παράλληλα, η RedZoneSports.bet θα μεταδίδει ζωντανά τις κούρσες, μέσω της υπηρεσίας live streaming. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση να τις παρακολουθούν ζωντανά, όσο στοιχηματίζουν σε αυτές.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.