Συνεργασία-σταθμός μεταξύ Sportingbet και Neurosoft

H εταιρία στοιχήματος Sportingbet και η ελληνική εταιρεία παραγωγής λογισμικού Neurosoft προχωρούν σε μια σημαντική συνεργασία, με σκοπό να αναπτύξουν μια νέα εξειδικευμένη υπηρεσία online στοιχήματος. Η υπηρεσία που αναμένεται να προκύψει από την εν λόγω συνεργασία θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2014, υπό τη δικαιοδοσία του Ηνωμένου Βασιλείου, και υπόσχεται καλύτερες αποδόσεις σε πολλαπλά στοιχήματα.

 

Αν και δεν αναφέρονται λεπτομέρειες στην ανακοίνωση, διευκρινίζεται πως, χάρη σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία της Neurosoft (BOOM: Netter Odds On Multiples), θα είναι δυνατή η ανακοίνωση όλο και καλύτερων αποδόσεων, ανάλογα με τον αριθμό των σημείων σε ένα πολλαπλό στοίχημα. Με λίγα λόγια, όσα περισσότερα θα είναι τα σημεία σε ένα πολλαπλό στοίχημα, τόσο καλύτερες θα είναι οι αποδόσεις σε καθένα από αυτά.

H Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και θεωρείται από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες στο χώρο του στοιχήματος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.