Νέα βελτίωση στα eSports που προσφέρει η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle

H στοιχηματική εταιρεία Pinnacle έχει αποκτήσει τη φήμη της κορυφαίας στον τομέα των eSports (πολύ πριν οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες στοιχήματος ανά τον κόσμο αναγκαστούν να ενισχύσουν τον συγκεκριμένο τομέα, λόγω του lockdown) και φροντίζει, όχι μόνο να διατηρήσει, αλλά και να ενισχύσει τη φήμη της αυτή. Τα eSports που προσφέρονται στην Pinnacle αναπτύσσονται και βελτιώνονται συνεχώς και αυτό ακριβώς σκοπεύει να πετύχει η εταιρεία με τη νέα συνεργασία της.

Η νέα συνεργασία της Pinnacle θα φέρει στην ιστοσελίδα της τα δεδομένα και τα στατιστικά της εταιρείας Abios, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχήματά τους. Παράλληλα, τα νέα δεδομένα θα επιτρέψουν στην Pinnacle να δημιουργήσει ακόμη περισσότερες στοιχηματικές αγορές στα eSports.

 

Ποια είναι η Abios;

Η Abios αποτελεί μια ανερχόμενη δύναμη στον τομέα των δεδομένων και στατιστικών στον τομέα των eSports. Η κάλυψή της περιλαμβάνει όλα τα κορυφαία τουρνουά και τους δημοφιλέστερους τίτλους των eSports και βασίζεται σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που, όχι μόνο συγκεντρώνει κάθε απαραίτητη πληροφορία, αλλά τη μεταδίδει και στους συνεργάτες της, σε πραγματικό χρόνο. Η εταιρεία, μάλιστα, δεν κάνει τα πρώτα βήματά της στον τομέα του στοιχήματος, αφού έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τη Unibet και με τη Win.gg.

 

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας για την Pinnacle

Η Pinnacle, από την πλευρά της, έχει την πληρέστερη γκάμα στοιχηματισμού στα eSports, αλλά και κορυφαίες υπηρεσίες, που οφείλονται στις συνεργασίες της με κάποιες από τις καλύτερες εταιρείες διανομής δεδομένων και εικόνων στον κόσμο. Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα της εμπειρίας στοιχηματισμού στα eSports, αφού οι παίχτες θα μπορούν να βλέπουν περισσότερα δεδομένα και στατιστικά για τα τουρνουά, τους συμμετέχοντες και τις αναμετρήσεις.

Παράλληλα, η αύξηση των πληροφοριών που θα έχει στη διάθεσή της η Pinnacle θα της επιτρέψει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ποικιλία στοιχημάτων που θα προσφέρει στα eSports. Τα δεδομένα και τα στατιστικά της Abios θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέων αγορών για όσους στοιχηματίζουν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Pinnacle στις αρχές του 2020 ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Askott Entertainment προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες της στα eSports.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.