To νέο app στοιχήματος της Sportsbet για το iPad

H αυστραλιανή εταιρία στοιχήματος Sportsbet έχει παρουσία στο mobile στοίχημα εδώ και αρκετό καιρό και τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν μέσω του κινητού τους. Πλέον, όσοι δεν επιθυμούν να παραμένουν προσηλωμένοι στον υπολογιστή τους όσο στοιχηματίζουν έχουν μια ακόμη επιλογή. Η Sportsbet λάνσαρε ένα νέο app, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για το iPad της Apple και προσφέρει στους παίχτες όλα όσα έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και πολλά περισσότερα.

 

Τα μέλη της Sportsbet, λοιπόν, που διαθέτουν iPad μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα και να αναζητήσουν το εν λόγω app. Μόλις το εγκαταστήσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν απ' όπου βρίσκονται, αρκεί να διαθέτουν μια σύνδεση internet. Στο συγκεκριμένο app έχουν συμπεριληφθεί περισσότερες επιλογές, σε σύγκριση με ανάλογα apps της εταιρείας για το mobile στοίχημα και οι παίχτες μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα στα προσφερόμενα αθλήματα, τις διαθέσιμες διοργανώσεις και τις δημοφιλέστερες στοιχηματικές αγορές. Επιπλέον, μπορούν να επωφεληθούν όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται από την εταιρεία. Το app, άλλωστε, υποστηρίζει μεταξύ άλλων την τοποθέτηση στοιχημάτων κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, τον εύκολο σχηματισμό παρολί και συστημάτων και πολλές άλλες δυνατότητες.

 

Επιπλέον, επιτρέπει στους παίχτες να επωφεληθούν κάποιων πρακτικών λειτουργιών που συναντώνται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο app. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε έναν αγώνα απευθείας από την κεντρική σελίδα, όπου συγκεντρώνονται οι δημοφιλέστερες επιλογές. Επιπλέον, η πρόσβαση σε άλλους τομείς της ιστοσελίδας, όπως η πλατφόρμα του live στοιχήματος, τα αποτελέσματα των σημαντικότερων αγώνων και η σελίδα με τις προσφορές της εταιρείας, έχει γίνει ευκολότερη, χάρη σε ειδικά σχεδιασμένες συντομεύσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες υπηρεσίες της Sportsbet, όπως η πληροφόρηση για την κατάσταση του λογαριασμού ενός παίχτη. Οι ειδικές συντομεύσεις του επιτρέπουν να δει το υπόλοιπο του λογαριασμού του, τις διαθέσιμες μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης και τα εκκρεμή του στοιχήματα με μια μόνο κίνηση. Τέλος, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν πολλαπλές αποδόσεις, ταυτόχρονα με την αυτόματη μεταφορά ενός σημείου στο δελτίο του στοιχήματος που βρίσκεται στο app.

 

Τα μέλη της Sportsbet, λοιπόν, μπορούν να στοιχηματίσουν από οπουδήποτε, μέσω του iPad τους, απολαμβάνοντας ευκολίες που σχεδιάστηκαν ειδικά για τη συσκευή τους.

Η Sportsbet είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με έδρα  την Αυστραλία και διαθέτει τεράστια ποικιλία για online στοίχημα με διοργανώσεις από όλο τον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.