Νέα υπηρεσία ενημέρωσης στα eSports προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Unibet αποφάσισε να ενισχύσει τις υπηρεσίες της στον τομέα των eSports και, μέσω μιας νέας συνεργασίας, είναι σε θέση να προσφέρει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων και στατιστικών, καθώς και υπηρεσίες live streaming, σε μια σειρά από παιχνίδια και τουρνουά. Η Unibet συνεργάζεται πλέον με την εταιρεία διανομής στατιστικών Abios, η οποία εξειδικεύεται στα eSports και προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ενημέρωσης στον συγκεκριμένο τομέα.

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η Unibet θα προσφέρει στους παίχτες που στοιχηματίζουν στα eSports μια σειρά από widgets της Abios, στα οποία θα εμφανίζονται αποτελέσματα, στατιστικά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία στοιχηματισμού των παιχτών.

 

Η νέα υπηρεσία της Unibet

Η Unibet προσφέρει πλέον στην ιστοσελίδα που βρίσκονται τα στοιχήματα των eSports τα API widgets της Abios. Χάρη σε αυτά, οι παίχτες θα μπορούν να παρακολουθούν σε ζωντανό χρόνο στατιστικά και πληροφορίες των διοργανώσεων των eSports που τους ενδιαφέρουν, καθώς και επιλεγμένες αναμετρήσεις μέσω live streaming. Η συγκεκριμένη τεχνολογία προσαρμόστηκε στα δεδομένα της στοιχηματικής πλατφόρμας της Unibet και περιέχει πληροφορίες για τα εξής κορυφαία eSports: League of Legends, Dota 2, CS:GO και Overwatch.

Η συγκεκριμένη συνεργασία και η νέα υπηρεσία, τέλος, ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη θέση της Unibet στον χώρο των eSports, μετά και από την ανακοίνωση για χορηγία προς τη δανική ομάδα Astralis, στα τέλη του 2018.

 

“Σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη”

Τη νέα υπηρεσία σχολίασε ο product manager του τομέα eSports της Kindred, Tomas Calmfors: “Η εξειδίκευση της Abios και η ικανότητά της να προσφέρει άμεσα τις απαραίτητες πληροφορίες, μέσω των widgets της, αποτελεί για εμάς ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη στον τομέα των eSports. Η προσθήκη των κύριων πληροφοριών για κάθε αγώνα, καθώς και η υπηρεσία live streaming θα μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε σημαντικά στον τομέα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.