Και καταθέσεις μέσω Viva Wallet στη Bet365

Όσοι παίχτες διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Bet365, προκειμένου να στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις, στις ιπποδρομίες και τα υπόλοιπα αθλήματα, έχουν πλέον τη δυνατότητα να καταθέτουν χρήματα σε αυτόν και μέσω του Viva Wallet.

Το Viva Wallet είναι ένα νέο ηλεκτρονικό πορτοφόλι (e-wallet), το οποίο εδρεύει στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην υπόκειται στους περιορισμούς των capital controls. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες παίχτες μπορούν να μεταφέρουν μέσω αυτού όσα χρήματα επιθυμούν στον λογαριασμό τους στη Bet365, χωρίς κανέναν περιορισμό.

 

Προκειμένου να είναι σε θέση, λοιπόν, να προχωρήσουν σε καταθέσεις με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει πρώτα να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό στο Viva Wallet και έπειτα να τον συνδέσουν με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τους. Με τον τρόπο αυτό, θα είναι σε θέση να μεταφέρουν χρήματα από την κάρτα στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι και από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι στον λογαριασμό τους στη Bet365. Εναλλακτικά, μάλιστα, δε χρειάζεται καν να συνδέσουν κάποια κάρτα - το Viva Wallet, άλλωστε, δέχεται και κατάθεση μετρητών.

 

Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχουν παρά να λάβουν τον ειδικό κωδικό και να επισκεφτούν ένα από τα 6.000 σημεία του δικτύου της Viva στην Ελλάδα - στο δίκτυο ανήκουν περίπτερα, πρατήρια βενζίνης και σούπερ μάρκετ. Εκεί, θα πληρώσουν το ποσό που επιθυμούν να μεταφέρουν και σύντομα θα το δουν να μεταφέρεται στον λογαριασμό τους.

 

Έπειτα, το μόνο που απομένει είναι να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στην Bet365 και να προχωρήσουν σε κατάθεση. Κατά τη διαδικασία της κατάθεσης, το ποσό που θα επιλέξουν θα μεταφερθεί από το Viva Wallet στον λογαριασμό τους και τα χρήματα θα γίνουν άμεσα διαθέσιμα προς στοιχηματισμό, στο άθλημα και στον αγώνα της επιλογής τους.

H Bet365 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και ξεχωρίζει για την τεράστια γκάμα της σε αγορές αθλημάτων αλλά και παιχνιδιών!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.