Νέα καμπάνια μέσω εξελιγμένου βίντεο για την Coral

Η Coral ανακοίνωσε μια ακόμη πρωτιά στην αγορά του online στοιχήματος, καθώς θα είναι η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που θα εκμεταλλευτεί την τεχνολογία των διαδραστικών δυναμικών βίντεο, στις προωθήσεις των προϊόντων και των προσφορών της. Η Coral θα συνεργαστεί στον συγκεκριμένο τομέα με την Fresh8 Gaming και θα δημοσιεύει σε κάθε mobile πλατφόρμα της (από την ιστοσελίδα της έως τα social media) διαδραστικά δυναμικά βίντεο που θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

 

Για πρώτη φορά στο online στοίχημα

Αν και πολλές στοιχηματικές εταιρίες έχουν καταφύγει στη λύση του βίντεο, για να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες, αυτά που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέλη της Coral διαφέρουν σημαντικά. Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες, θα είναι διαδραστικά και θα ζητούν τη συμμετοχή των παιχτών, οι οποίοι θα μπορούν να επιλέξουν όσα τους ενδιαφέρουν, μέσω του κινητού τους. Παράλληλα, τα βίντεο αυτά δε θα είναι κοινά για όλους, αλλά θα είναι κομμένα και ραμμένα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Τα βίντεο αυτά θα παράγονται και θα προβάλλονται αυτόματα, χάρη στην τεχνολογία της Fresh8 Gaming, και θα διαφέρουν ανάλογα με τον παίχτη, το άθλημα και τις στοιχηματικές αγορές που επιλέγει.

 

“Διαφημίσεις σε πραγματικό χρόνο”

Ο Paul Soithongsuk, διευθυντής του τομέα μάρκετινγκ για το κινητό της Coral, δήλωσε για τη νέα υπηρεσία: “Η πλατφόρμα της Fresh8 θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε διαφημίσεις σε πραγματικό χρόνο και να βεβαιωθούμε πως προσφέρουμε πάντα το πιο σχετικό περιεχόμενο σε ολόκληρο το ψηφιακό κοινό μας. Η νέα αυτή υπηρεσία είναι ακόμη πιο χρήσιμη στο πλαίσιο του νέου νόμου, γεγονός που σημαίνει πως πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι και δημιουργικοί στα μηνύματά μας που αφορούν στις προσφορές μας”.

Ο Andrew Sharland, διευθυντής της Fresh8, δήλωσε με τη σειρά του για τη νέα συνεργασία: “Λατρεύουμε να συνεργαζόμαστε με εταιρείες του στοιχήματος που κοιτούν προς το μέλλον και είμαστε ενθουσιασμένοι που η Coral μας επέλεξε για να τροφοδοτήσουμε τις νέες καμπάνιες διαδραστικών δυναμικών βίντεο. Γνωρίζουμε καλά πως η τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει θα προσθέσει μεγάλη αξία και στον τομέα του αυτοματισμού και στον τομέα των προσωπικών μηνυμάτων προς τα μέλη της Coral”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.