Ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού στις ΗΠΑ ετοιμάζει η William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill έχει ήδη έντονη παρουσία στις νόμιμες στοιχηματικές αγορές των ΗΠΑ, αλλά ετοιμάζει ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση, μέσω μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στους Αμερικανούς παίχτες. Όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις, μάλιστα, η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα σχεδιαστεί αποκλειστικά με πόρους της στοιχηματικής εταιρίας και όχι με κάποια νέα συνεργασία.

Η μόνη συνεργασία της William Hill για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της νέας πλατφόρμας, άλλωστε, πραγματοποιείται με μια εταιρία, στην οποία ο στοιχηματικός κολοσσός αποτελεί βασικό μέτοχο. Πρόκειται για τη NeoGames, η οποία θα βοηθήσει τη William Hill στην ανάπτυξη της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας στοιχηματισμού, που αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2019 στις ΗΠΑ.

 

Η σχέση της William Hill με τη Neogames

Το 2015, η William Hill αγόρασε το 29% του μετοχικού κεφαλαίου της ανεξάρτητης εταιρίας σχεδιασμού λογισμικού NeoGames. Η NeoGames εδρεύει στο Λουξεμβούργο και από τότε έχει συνεργαστεί ελάχιστες φορές στο παρελθόν με την στοιχηματική εταιρία.

Πριν μερικές ημέρες, όμως, η εταιρία ανακοίνωσε τον διορισμό του νέου της CEO, Moti Malul, και ανέφερε παράλληλα ότι υπέγραψε μια συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη William Hill, προκειμένου να σχεδιάσει και να αναπτύξει ένα βασικό κομμάτι της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της: το σύστημα διαχείρισης λογαριασμών παιχτών (PAM).

Η William Hill, άλλωστε, είναι διατεθειμένη να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις για τον σχεδιασμό της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας και η επιλογή συγκεκριμένων συνεργατών της αποτελεί ένα λογικό βήμα. Αν και κανείς από τους υπεύθυνους των δύο πλευρών, πάντως, δε θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για τη συνεργασία, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της William Hill αναμένεται να λανσαριστεί τους πρώτους μήνες του 2019.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.