Υπέρ των αυστηρότερων νόμων στο Κουρασάο η εταιρεία στοιχήματος Pinnacle

Η εταιρεία στοιχήματος Pinnacle τάσσεται υπέρ της θέσπισης νέων και αυστηρότερων νόμων για την αγορά τυχερών παιχνιδιών του Κουρασάο, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας EGR. Αν και συνήθως οι αυστηρότεροι νόμοι περιορίζουν αρκετά τις νόμιμες στοιχηματικές, η Pinnacle συμφωνεί με την ανάγκη να μπει μεγαλύτερη τάξη στην αγορά της μικρής νησιωτικής χώρας, προκειμένου οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που έχουν αδειοδοτηθεί μέσω αυτής να αποκτήσουν καλύτερη υπόληψη.

Άλλωστε, οι άδειες που εκδίδει το Κουρασάο για τις ιστοσελίδες online στοιχήματος γίνονται δεκτές και από άλλα κράτη στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Εξαιτίας της χαλαρής νομοθεσίας, όμως, οι εταιρείες αυτές δεν απολαμβάνουν της ίδιας εμπιστοσύνης, όπως εκείνες που έχουν αδειοδοτηθεί στη Μάλτα ή στο Γιβραλτάρ, για παράδειγμα.

 

Οι αυστηροί νόμοι ενισχύουν την αξιοπιστία

Το Κουρασάο έχει αρκετά χαλαρούς νόμους στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, αλλά πρόσφατα δέχθηκε πιέσεις και τελεσίγραφο από την ολλανδική κυβέρνηση, προκειμένου να τους αλλάξει. Οι Ολλανδοί, που ετοιμάζονται να νομιμοποιήσουν το online στοίχημα μέσα στο 2021, πιέζουν την κυβέρνηση του Κουρασάο, απειλώντας ακόμα και να διακόψουν τη χρηματοδότησή τους.

Σύμφωνα με την CEO της Pinnacle, Paris Smith, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξουν οι νόμοι που διέπουν την αγορά τυχερών παιχνιδιών του Κουρασάο, ώστε οι αδειοδοτημένες εταιρείες να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξιοπιστία. Άλλωστε, οι σημερινοί χαλαροί νόμοι επιτρέπουν σε δεκάδες εταιρείες (ακόμα και κάποιες με ελάχιστη αξιοπιστία) να αποκτούν εύκολα και φτηνά την πολυπόθητη άδεια, με αποτέλεσμα αυτό να μη σημαίνει και πολλά στα μάτια άλλων χωρών που επιθυμούν να βασιστούν στις άδειες του Κουρασάο.

Αυτό το φαινόμενο επηρεάζει αρνητικά όσες αξιόπιστες εταιρείες εδρεύουν στο Κουρασάο, όπως η Pinnacle, αφού κι αυτές τσουβαλιάζονται μαζί με τις υπόλοιπες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.