Για… υπερωρίες στις ΗΠΑ ετοιμάζεται η Sportradar

Η Sportradar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, στον τομέα της παροχής αθλητικών στατιστικών και δεδομένων, αλλά και σε αυτόν της προστασίας της αγοράς από στοιχηματικές απάτες, καλωσόρισε τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ, αλλά γνωρίζει καλά ότι τα νέα δεδομένα θα την αναγκάσουν σε υπερωρίες, ειδικά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της νόμιμης αγοράς στοιχήματος.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι η κατάργηση του PASPA από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα σε κάθε Πολιτεία της χώρας να ρυθμίσει όπως επιθυμεί τη λειτουργία της αγοράς στοιχήματος που θα λειτουργεί εντός των ορίων της. Και, όσα κοινά στοιχεία κι αν θα έχουν οι νόμοι, οι υπεύθυνοι της Sportradar δεν κάνουν λόγο για μια ενιαία αγορά, αλλά για μια κατακερματισμένη, η οποία θα παρουσιάζει διαφορές από Πολιτεία σε Πολιτεία.

 

Οι εκτιμήσεις της Sportradar για τη νέα αγορά στοιχήματος

Βέβαια, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Sportradar, αγορά στοιχήματος υπάρχει ήδη στις ΗΠΑ και ανθίζει – αλλά πρόκειται για την αγορά παράνομου στοιχήματος, δεδομένου ότι το παιχνίδι παραμένει παράνομο, με μόνη εξαίρεση την Πολιτεία της Nevada. Οι εκτιμήσεις των ειδικών λένε ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της αγοράς θα φύγει από τις σκιές και θα έρθει στο φως, δημιουργώντας μια αγορά με ετήσιο τζίρο 190 δις δολαρίων τα πρώτα χρόνια.

Σε αυτή την αγορά θα δραστηριοποιηθεί μέσω συμφωνιών η Sportradar, αλλά κάθε Πολιτεία θα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, με αποτέλεσμα οι προκλήσεις να είναι πολύ περισσότερες. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, λοιπόν, πιστεύουν ότι είναι απαραίτητη η χάραξη κάποιας κοινής στρατηγικής, αλλά και η συνεργασία (με συμβουλευτικό ρόλο) με τις Πολιτείες που θα ανοίξουν την αγορά του στοιχήματος. 

Τέλος, η Sportradar τονίζει μεν ότι η προσαρμογή θα είναι δύσκολη τα πρώτα χρόνια, αλλά δεν αμφιβάλλει καθόλου για το γεγονός ότι τα πλεονεκτήματα της νομιμοποίησης του στοιχήματος είναι σημαντικότερα από τα μειονεκτήματα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.