Εκτός πολωνικής αγοράς και η στοιχηματική εταιρεία Bet365

Μετά τη William Hill και η Bet365 ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα της εξόδου από την πολωνική αγορά του στοιχήματος. Η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε πως σύντομα θα αποχωρήσει από την Πολωνία και ειδοποίησε τα μέλη της, προκειμένου να διευθετήσουν τις υποθέσεις τους.

Η πολωνική αγορά, άλλωστε, γίνεται αφιλόξενη για τις στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού, εξαιτίας των νέων νομοθετικών μεταρρυθμίσεων που απαγορεύουν τη δραστηριοποίησή τους στη χώρα.

 

“Έξοδος” στις 30 Μαρτίου

Η William Hill ήταν η πρώτη εταιρεία στοιχήματος που ενημέρωσε για την αποχώρησή της και πλέον ακολουθεί η Bet365, η οποία ενημέρωσε με τον ίδιο τρόπο τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Αναλυτικότερα, η Bet365 ενημέρωσε πως οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της θα πάψουν να είναι διαθέσιμα στους κατοίκους της Πολωνίας, από τις 30 Μαρτίου. Όλοι οι ανοιχτοί λογαριασμοί θα κλείσουν, γεγονός που σημαίνει ότι οι Πολωνοί παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων τους. Παράλληλα, όσοι συνεργάτες της στοιχηματικής διατηρούν προωθητικό υλικό της θα πρέπει να το αφαιρέσουν.

 

Οι λόγοι της αποχώρησης

Η Bet365, όπως και η William Hill πριν μερικές ημέρες, αναγκάζεται να αποχωρήσει από την αγορά του online στοιχήματος της Πολωνίας, εξαιτίας των νέων νόμων που φέρνουν ακόμη πιο αυστηρούς περιορισμούς στο online στοίχημα. Μεταξύ άλλων, ο νέος νόμος που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Απριλίου του 2017, επιβάλλει ακόμη υψηλότερη φορολογία στιε στοιχηματικές εταιρείες, η οποία θα φτάνει το 12% επί των ποσών που στοιχηματίζονται στις ιστοσελίδες τους. Αυτή η εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα πολλές στοιχηματικές εταιρείες να μην είναι διατεθειμένες να κάνουν αίτηση για την απαραίτητη άδεια νόμιμης δραστηριότητας.

Οι William Hill και Bet365, τέλος, είναι μόλις δύο από τις στοιχηματικές εταιρείες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την Πολωνία. Έχουν προηγηθεί κι άλλες, όπως η Pinnacle, και αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.