Εθνική λοταρία και τυχερά παιχνίδια αποκτά το Καζακστάν

Για πρώτη φορά, οι κάτοικοι του Καζακστάν θα είναι σε θέση να συμμετέχουν σε λοταρίες εθνικής εμβέλειας και να παίζουν επιλεγμένα τυχερά παιχνίδια, διεκδικώντας κέρδη. Η δυνατότητα αυτή τους δίνεται μετά τη συμφωνία που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες Αρχές της χώρας με την εταιρεία JSC Satty Zhuldyz.

Tα παιχνίδια που θα μπορεί να διεξάγει κατά αποκλειστικότητα η JSC Satty Zhuldyz στο Καζακστάν, μάλιστα, είναι κάποια από τα ελάχιστα που είναι νόμιμα στη χώρα. Άλλωστε, οι νόμοι για τα τυχερά παιχνίδια είναι αυστηροί στο Καζακστάν.

 

Λοταρίες και άλλα τυχερά παιχνίδια σε αποκλειστικότητα

Η εταιρεία JSC Satty Zhuldyz απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα διεξαγωγής διαφόρων ειδών τυχερών παιχνιδιών για τα επόμενα 15 χρόνια στο Καζακστάν. Τέτοια παιχνίδια είναι οι λοταρίες εθνικής εμβέλειας, το keno και το ξυστό και θα βρίσκονται σε περίπου 3.000 καταστήματα ανά τη χώρα.

Τεχνογνωσία για τη διεξαγωγή των παραπάνω, μάλιστα, θα προσφέρει η γνωστή για τα online τυχερά παιχνίδια της, Scientific Games. Η εμπειρία της εταιρείας θα εγγυηθεί την απρόσκοπτη και αδιάβλητη διεξαγωγή των παιχνιδιών σε μια αγορά που έχει ελάχιστη τέτοια εμπειρία.

Αν και οι αρμόδιοι είναι κατά κανόνα ιδιαίτερα αυστηροί στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών στο Καζακστάν, η απόφαση να νομιμοποιηθούν οι λοταρίες και άλλα τυχερά παιχνίδια έχει τις ρίζες της στα έσοδα που επιθυμεί να συγκεντρώσει το Δημόσιο. Από τα έσοδα που θα προκύψουν (από την παραχώρηση της άδειας, αλλά και τη φορολογία) θα ενισχυθεί οικονομικά και η Εθνική Ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Οι νόμοι για τα τυχερά παιχνίδια στο Καζακστάν

Αν και η αγορά των επίγειων τυχερών παιχνιδιών είναι ανοιχτή στο Καζακστάν (αρκεί οι εταιρείες που διεξάγουν τυχερά παιχνίδια να έχουν αποκτήσει την απαραίτητη άδεια), τα online τυχερά παιχνίδια θεωρούνται παράνομα. Οι κάτοικοι της χώρας, πάντως, μπορούν να παίζουν ελεύθερα σε επίγεια καζίνο, αλλά και να στοιχηματίζουν στα νόμιμα πρακτορεία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.