Αλλαγές στη λίστα των φαβορί για το ρολο του James Bond στις ιστοσελίδες στοιχήματος

Ένα από τα δημοφιλέστερα στοιχήματα στον τομέα της διασκέδασης τους τελευταίους μήνες είναι εκείνο που προβλέπει το νέο James Bond. Ο σημερινός James Bond, Daniel Craig, θα αποχωρήσει από τον θρυλικό ρόλο και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν βαλθεί να προβλέψουν τον επόμενο 007 και να εξασφαλίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Το συγκεκριμένο στοίχημα είναι διαθέσιμο σε πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Craig θα αποχωρήσει από το ρόλο, και, όπως είναι φυσικό, οι εναλλαγές ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ είναι συνεχείς. Πρόσφατα, συνέβη μια ακόμα σημαντική αλλαγή, καθώς αναρριχήθηκε στις κορυφαίες θέσεις των φαβορί ένα μέχρι πρότινος αουτσάιντερ: ο Άγγλος ηθοποιός Regé-Jean Page, που πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Bridgerton.

 

Οι αλλαγές στη λίστα των φαβορί του James Bond

Η σειρά Bridgerton αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, με αποτέλεσμα να αυξήσει την αξία των μετοχών του πρωταγωνιστή της, Regé-Jean Page. Ο ίδιος ο ηθοποιός, μάλιστα, έχει ρίξει λάδι στη φωτιά των εικασιών για το νέο James Bond, μέσω μηνυμάτων του στα social media.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις των φαβορί σε κάποιες ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν στοιχήματα για το νέο James Bond. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι, πριν την Πρωτοχρονιά, ο Regé-Jean Page συνοδευόταν από απόδοση άνω του 40.00 για να αναλάβει το ρόλο του 007, ενώ πλέον η απόδοσή του δεν ξεπερνά το 6.00!

Βέβαια, ο Άγγλος ηθοποιός δεν καταφέρνει να αποτελέσει το απόλυτο φαβορί για το ρόλο του 007. Αυτός ο τίτλος εξακολουθεί να ανήκει στον Tom Hardy, ενώ την κορυφαία τριάδα συμπληρώνουν οι James Norton και Idris Elba. Ο Regé-Jean Page βρίσκεται πλέον στην τέταρτη με πέμπτη θέση των περισσότερων στοιχηματικών ιστοσελίδων που προσφέρουν στοιχήματα για τον νέο James Bond.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.