Νέο παιχνίδι στο στιλ του Pokemon Go από την 888

Εκμεταλλευόμενη λίγη από την τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού Pokemon Go και τις δυνατότητες που προσφέρει στον τομέα των παιχνιδιών ενισχυμένης πραγματικότητας (augmented reality), η στοιχηματική εταιρία 888 λάνσαρε ένα νέο παιχνίδι για τα μέλη της ιστοσελίδας της στο στοίχημα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που καλεί τους παίχτες να βγουν στο δρόμο με τα κινητά τους και να αναζητήσουν δωρεάν στοιχήματα.

 

Το εν λόγω παιχνίδι, βέβαια, είναι προς το παρόν διαθέσιμο αποκλειστικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς τα δωρεάν στοιχήματα βρίσκονται κοντά σε στάδια αγγλικών μεγαλουπόλεων – αρχικά, αποκλειστικά σε αυτά των ομάδων του αγγλικού Championship, όπως οι Birmingham City, Brentford, Nottingham Forest και Preston North End. Σύντομα, όπως η εμβέλεια του παιχνιδιού θα επεκταθεί και στην αγγλική Premier League, μα και σε άλλα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

 

Αυτό που έχουν να κάνουν, λοιπόν, όσοι διατηρούν λογαριασμό στην 888, είναι να επισκεφτούν τα στάδια (δεν είναι καν υποχρεωμένοι να μπουν μέσα και να παρακολουθήσουν τους αγώνες) με το κινητό τους και να ανακαλύψουν τα δωρεάν στοιχήματα που κρύβονται τριγύρω. Η τεχνολογία της ενισχυμένης πραγματικότητας λειτουργεί όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Pokemon Go που αποτέλεσε την έμπνευση για το νέο παιχνίδι.

 

Ο αντιπρόεδρος της 888 Ηoldings, Itai Pazner, δήλωσε τέλος για το νέο παιχνίδι: “Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι οι παίχτες δεν είναι καν αναγκασμένοι να πάνε στον αγώνα, προκειμένου να συμμετάσχουν. Η πρωτοβουλία αυτή είναι ένα ακόμη βήμα προς το να προσφέρουμε στους λάτρεις του ποδοσφαίρου μία ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχήματος και να σιγουρευτούμε πως, ανεξάρτητα από την τοποθεσία και την ώρα, οι οπαδοί έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα”.

 

Η 888 είναι από τις πιο διμοφιλής εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως και ιδρύθηκε το 1997.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.