Στοιχήματα και μέσω Viva Wallet στη Betrebels

Κάθε παίχτης που επιθυμεί να στοιχηματίσει online και να διεκδικήσει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις, στις ιπποδρομίες και σε όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα αθλήματα, είναι αναγκασμένος να προχωρήσει πρώτα σε μία ή περισσότερες καταθέσεις στον λογαριασμό του – αυτός, είναι, άλλωστε και ο μόνος τρόπος, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα χρήματά του για τα στοιχήματα. Η διαδικασία, μάλιστα, είναι εξαιρετικά εύκολη και πολλές εταιρίες στοιχημάτων προσθέτουν συνεχώς νέες μεθόδους κατάθεσης χρημάτων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μέλη τους.

 

Μια τέτοια νέα μέθοδο πρόσθεσε στην ιστοσελίδα της και η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Betrebels, η οποία ήδη υποστηρίζει έναν μεγάλο αριθμό εναλλακτικών μεθόδων κατάθεσης. Η νέα αυτή μέθοδος δεν είναι άλλη από το Viva Wallet, το ελληνικό e-wallet που κέρδισε σημαντικό έδαφος κατά τη διάρκεια ισχύος των capital controls.

 

Τα capital controls, βέβαια, συνεχίζονται (έστω και με πιο χαλαρούς περιορισμούς) και το ίδιο συμβαίνει και με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Viva Wallet. Πρώτα απ’ όλα, το e-wallet της Viva επιτρέπει στους παίχτες να μεταφέρουν όσα χρήματα επιθυμούν (ακόμη και μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας) στον λογαριασμό που διατηρούν στη Betrebels. Και, δεύτερον, υποστηρίζει μια αρκετά χρήσιμη εναλλακτική για να μεταφέρει κανείς χρήματα στο Viva Wallet.

 

Η εναλλακτική αυτή είναι η κατάθεση μετρητών. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα. Αυτό που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν ένα από τα σημεία του δικτύου της Viva και να πληρώσουν σε μετρητά το ποσό που επιθυμούν να καταθέσουν στον λογαριασμό τους στη Betrebels. Έπειτα, τα μετρητά αυτά θα μεταφερθούν άμεσα, πρώτα στο Viva Wallet και έπειτα στη Betrebels.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που διατηρούν λογαριασμό στη Betrebels έχουν πλέον μία ακόμη εναλλακτική στη διάθεσή τους, προκειμένου να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους και έπειτα να τα χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη από τα στοιχήματά τους.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betrebels και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.