Αναβαθμισμένη η υπηρεσία live streaming της ιστοσελίδας στοιχημάτων Betshop

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop προχώρησε σε αναβάθμιση της υπηρεσίας live streaming που προσφέρει στα μέλη της και πλέον οι παίχτες του στοιχήματος έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές, από δεκάδες διοργανώσεις κάθε αθλήματος ανά τον κόσμο. Η νέα και βελτιωμένη πλατφόρμα live streaming ολοκληρώθηκε εγκαίρως για την έναρξη του Μουντομπάσκετ της Κίνας και περιλαμβάνει όλες τις κορυφαίες αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων του κόσμου.

Και, όπως είναι φυσικό, η αναβαθμισμένη υπηρεσία live streaming εξακολουθεί να προσφέρεται δωρεάν σε όσα μέλη της Betshop διατηρούν ενεργό λογαριασμό, προκειμένου να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες, στους οποίους έχουν στοιχηματίσει, ή να αναζητούν ευκαιρίες live στοιχήματος.

 

Περισσότερα από 10.000 αθλητικά γεγονότα μέσω live streaming

Η αναβαθμισμένη υπηρεσία live streaming της Betshop καλύπτει πλέον περισσότερα από 10.000 αθλητικά γεγονότα ανά τον κόσμο, σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα και σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις. Ενδεικτικά, η Betshop θα μεταδίδει ζωντανά μέσω live streaming, τους αγώνες μπάσκετ του Μουντομπάσκετ και του NBA, το Europa League και το Champions στο ποδόσφαιρο, καθώς και τους αγώνες ποδοσφαίρου της ισπανικής La Liga, της γερμανικής Bundesliga, της γαλλικής Ligue 1, καθώς και των εθνικών πρωταθλημάτων σε Ιαπωνία, Νορβηγία, Κίνα, Τουρκία, Αυστραλία, Αργεντινή και Μεξικό.

 

Οι δυνατότητες χρήσης της υπηρεσίας

Η αναβαθμισμένη υπηρεσία live streaming της Betshop είναι διαθέσιμη μέσω υπολογιστή, αλλά και μέσω κινητού, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάποιον αγώνα στο σπίτι τους. Παράλληλα, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν, η δυνατότητα live streaming προσφέρεται δωρεάν στα μέλη της Betshop, αρκεί να διατηρούν ενεργό λογαριασμό με υπόλοιπο τουλάχιστον 1 ευρώ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.