Νέα δυνατότητα cash out στην Championsbet

Η Championsbet εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα στοιχήματός της. Πρόκειται για την υπηρεσία cash out, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο πάνω στα στοιχήματά τους και να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Το cash out είναι η δυνατότητα που έχουν οι παίχτες να κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους – πριν δηλαδή διευθετηθούν. Για παράδειγμα, αν κάποιος παίχτης έχει στοιχηματίσει σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έχει προβλέψει νίκη της γηπεδούχου, μπορεί να κλείσει το στοίχημά του πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, αν θεωρεί πως η φιλοξενούμενη ομάδας ετοιμάζεται για αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά και έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κάποια ανατροπή.

 

Η νέα αυτή υπηρεσία θα εμφανίζεται δίπλα σε κάθε στοίχημα που τοποθετούν τα μέλη της Championsbet – αν και δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις στοιχηματικές αγορές, καλύπτει πολλές επιλογές. Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους, μπορούν να πατήσουν το κουμπί του cash out και να εισπράξουν κέρδη πριν διευθετηθεί το στοίχημά τους.

 

Για να είναι, όμως, δυνατό το πρόωρο κλείσιμο ενός στοιχήματος, οι παίχτες θα πρέπει να προλάβουν να πατήσουν το κουμπί του cash out όσο αυτό κερδίζει ακόμα. Και, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν μέσω αυτού θα είναι μειωμένα, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η υπηρεσία στοιχήματος cash out είναι εξαιρετικά χρήσιμη και επιτρέπει στα μέλη της Championsbet να διαχειριστούν απόλυτα το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η νέα αυτή υπηρεσία είναι καλοδεχούμενη από όλα τα μέλη της Championsbet, ανεξάρτητα από το σε ποιο άθλημα στοιχηματίζουν συνήθως.

Η Championsbet  η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας μπορεί να διαθέτει μικρό αριθμό αθλημάτων (15) για στοιχηματισμό η αλλά η κάλυψη της σε πρωταθλήματα και διοργανώσεις ανά τον κόσμο έρχεται να ισσοροπήσει το μικρό αυτό μειονέκτημά της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.