Η πρώτη εγκεκριμένη από τον ισλαμικό νόμο λοταρία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, που προκλήθηκε εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωναϊό, η πρώτη εγκεκριμένη από τον ισλαμικό νόμο λοταρία έκανε το ντεμπούτο της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πρόκειται για μια λοταρία που διεξάγεται ψηφιακά και δίνει για πρώτη φορά σε μουσουλμάνους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, βασιζόμενοι στην τύχη τους.

Ήδη, μάλιστα, προέκυψε ο πρώτος νικητής, ο οποίος εξασφάλισε κέρδη ύψους 88.000 ευρώ.

 

Η νέα λοταρία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας λοταρίας είναι ότι οι λαχνοί είναι συλλεκτικοί και δε χρησιμεύουν μόνο για το τυχερό παιχνίδι. Κάθε συλλεκτικός λαχνός απεικονίζει ένα μνημείο της περιοχής και δίνει αυτόματα στον κάτοχό του τη δυνατότητα να επιλέξει έξι αριθμούς για την κλήρωση, αν θέλουν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράζουν τους λαχνούς online, αρκεί να είναι άνω των 18 ετών και να συμμετέχουν, αν το επιθυμούν, στις εβδομαδιαίες κληρώσεις. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν τον λαχνό τους σε κάποια φιλανθρωπία.

Επιπλέον, η εταιρεία Emirates Loto είναι κρατική και όλα τα έσοδά της καταλήγουν στην ενίσχυση του Δημοσίου. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, μάλιστα, έχουν ανακοινώσει ότι θα δωρίσουν εκατομμύρια σε παράλληλες πρωτοβουλίες, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η χώρα μέσω του πρώτου αυτού τυχερού παιχνιδιού.

Με άλλα λόγια, η νέα αυτή λοταρία διεξάγεται σε μεγάλο βαθμό και για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών και του Δημοσίου, με αποτέλεσμα να μπορεί να εγκριθεί ακόμα και από τον αυστηρότατο ισλαμικό νόμο. Άλλωστε, όπως και σε άλλη μουσουλμανική χώρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απαγορεύεται κάθε μορφή τζόγου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.