Μειώνει την προμήθεια του online ανταλλακτηρίου της η στοιχηματική εταιρία BetFair

Η στοιχηματική εταιρία BetFair αποφάσισε να δώσει στα μέλη του online ανταλλακτηρίου της τη δυνατότητα να μειώσουν την παρακρατούμενη προμήθεια από τα κέρδη της, απλά δηλώνοντας συμμετοχή σε ένα νέο πρόγραμμα χρήσης της ιστοσελίδας της. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπει μείωση της προμήθειας στο 2% επί των κερδών και επιτρέπει στους νικητές να διατηρούν μεγαλύτερο ποσοστό από τα χρήματα που κερδίζουν με τα στοιχήματά τους.

Θυμίζουμε ότι στο online ανταλλακτήριο της BetFair οι παίχτες προτείνουν ή δέχονται στοιχήματα με αποδόσεις που ορίζουν οι ίδιοι. Στις αποδόσεις αυτές δεν προβλέπεται κάποια προμήθεια. Ο παίχτης που θα κερδίσει, όμως, είναι αναγκασμένος να παραχωρήσει στη BetFair ένα ποσοστό των κερδών του.

 

Το νέο πρόγραμμα μειωμένης προμήθειας της BetFair

Η BetFair ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο πρόγραμμα με μειωμένη προμήθεια 2% στο online ανταλλακτήριό της. Οι παίχτες που επιθυμούν να λαμβάνουν περισσότερα κέρδη από τα στοιχήματα που κερδίζουν δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ωστόσο, οι παίχτες αυτοί θα πρέπει να στερηθούν κάποια άλλα προνόμια. Όσοι συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα απαρνηθούν άλλου είδους προσφορές, όπως οι εγγυημένες αποδόσεις και άλλες ανταμοιβές που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι διατηρούν λογαριασμό, είτε στο ανταλλακτήριο είτε στην στοιχηματική ιστοσελίδα.

 

Οι λόγοι πίσω από την πρωτοβουλία της BetFair

Το online ανταλλακτήριο της BetFair παραμένει ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της εταιρίας, αφού προσφέρει στους παίχτες που στοιχηματίζουν μεγαλύτερες αποδόσεις, οι οποίες δεν επηρεάζονται από προμήθειες, όπως στις παραδοσιακές στοιχηματικές ιστοσελίδες. Ωστόσο, οι νικητές των στοιχημάτων καλούνται να πληρώσουν ένα ποσοστό από τα κέρδη τους (το οποίο κανονικά κυμαίνεται στο 8%). Για αυτό το λόγο, η BetFair αποφάσισε να προσφέρει μια πιο συμφέρουσα εναλλακτική.

Βασικός στόχος της BetFair είναι να καταφέρει να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό. Αν και ο ανταγωνισμός στα online ανταλλακτήρια δεν είναι τόσο έντονος, όσο στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, σχετικά νέες εταιρίες που προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες, όπως οι Betdaq και Matchbook, διατηρούν χαμηλότερη προμήθεια, με αποτέλεσμα να έχουν προκαλέσει την αντίδραση της BetFair.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.