Στοίχημα σε εικονικά αθλήματα από τη Betsafe

Η στοιχηματική εταιρία Βetsafe εγκαινίασε ένα νέο τομέα στην ιστοσελίδα της – τον τομέα των virtual sports, ο οποίος επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε εκατοντάδες εικονικούς αγώνες καθημερινά και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ο νέος τρόπος στοιχηματισμού που έχουν τη διάθεσή τους τα μέλη της Betsafe προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης στοιχημάτων σε εικονικούς αγώνες πέντε διαφορετικών αθλημάτων: στο ποδόσφαιρο, στο τένις, στο μπάσκετ, στις ιπποδρομίες και στις κυνοδρομίες. Σε κάθε περίπτωση, ξεκινά ένας νέος αγώνας κάθε μερικά λεπτά και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτούς και να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις.

 

Το αποτέλεσμα κάθε αγώνα, μάλιστα, σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω αθλήματα, δεν κρίνεται μόνο από την τύχη, αλλά και από τα στατιστικά που έχει συγκεντρώσει η Betsafe. Αυτό σημαίνει ότι κάθε παίχτης μπορεί να βασιστεί στις ικανότητες ανάλυσης στατιστικών και στοιχηματισμού που διαθέτει.

 

Σε κάθε άθλημα, τέλος, υπάρχουν διαφορετικές στοιχηματικές αγορές, οι οποίες υπόσχονται κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Στο ποδόσφαιρο, για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, στο χάντικαπ, στο over/under και στο ακριβές σκορ. Στο τένις, μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή αγώνα, στο νικητή σετ και στο νικητή γκέιμ. Στο μπάσκετ, μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή αγώνα, στο over/under συνολικών πόντων και πόντων κάθε ομάδας, στο spread, στο χάντικαπ και στο ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη στους Χ πόντους. Στις ιπποδρομίες και στις κυνοδρομίες, τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν στο γκανιάν, στο πλασέ, στο forecast και στο tricast.

 

Καθένα από τα παραπάνω εικονικά αθλήματα μπορεί να προσφέρει διαφορετικές συγκινήσεις στους παίχτες, καθώς και κέρδη, ακόμη κι όταν το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας στα πραγματικά αθλήματα είναι άδειο.

 

H Betsafe βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως, ένας από τους λόγους που την κατατάσσει εκεί είναι το ότι διαθέτει 2 online καζίνο και 2 δωμάτια πόκερ δίνοντας έτσι πολλαπλές επιλογές στα μέλη της για διασκέδαση.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.