Νέες υπηρεσίες στο app της Bwin για το κινητό

Τα μέλη της Bwin που επιθυμούν να στοιχηματίζουν στα αθλήματα και στους αγώνες της επιλογής τους, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν στο κινητό τους το υπερσύγχρονο app της ιστοσελίδας στοιχήματος. Το συγκεκριμένο app, μάλιστα, πέρα από τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε χιλιάδες σημεία, προσφέρει και ένα πλήθος υπηρεσιών, οι οποίες έχουν σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία των παιχτών.

 

Ανάμεσα σε αυτές τις υπηρεσίες έρχονται να προστεθούν δύο καινούργιες, οι οποίες φροντίζουν για την ενημέρωση και την διευκόλυνση χιλιάδων μελών της Bwin που στοιχηματίζουν από το κινητό τους.

 

Η πρώτη από αυτές τις υπηρεσίες είναι η ζωντανή ενημέρωση για τα γκολ που σημειώνονται στους αγώνες ποδοσφαίρου. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες που επιθυμούν να ενημερώνονται άμεσα για κάθε νέο γκολ στους αγώνες που τους ενδιαφέρουν, αλλά δε μπορούν (ή δε θέλουν) να βρίσκονται συνεχώς πάνω από το κινητό τους, θα λαμβάνουν μια ηχητική ειδοποίηση, κάθε φορά που αλλάζει το σκορ. Χάρη σε αυτή, θα μπορούν άμεσα να ενημερωθούν για την εξέλιξη του σκορ και να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού στο live στοίχημα – ή απλά να δουν πώς τα πάει το στοίχημα που έχουν ήδη τοποθετήσει.

 

Η δεύτερη υπηρεσία αφορά σε όσους επιθυμούν να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες, στους οποίους έχουν στοιχηματίσει ή σκοπεύουν να στοιχηματίσουν. Βέβαια, το app της Bwin μεταδίδει από την πρώτη στιγμή αγώνες σε ζωντανή σύνδεση, μέσω της υπηρεσίας live streaming, αλλά η νέα υπηρεσία θα εξυπηρετήσει τους παίχτες ακόμη περισσότερο. Πρόκειται για τη δυνατότητα παρακολούθησης ενός αγώνα από το κινητό σε πλήρη οθόνη, μια σπάνια δυνατότητα στα apps του online στοιχήματος για το κινητό.

 

Χάρη σε αυτές τις δύο νέες υπηρεσίες,τα μέλη της Bwin που στοιχηματίζουν από το κινητό τους θα δουν την εμπειρία τους να βελτιώνεται σημαντικά.

 

Η Bwin δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας καθώς αποσύρθηκε από την ελληνική αγορά τον Απρίλιο του 2013.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.