Υπηρεσία Bet Referral της στοιχηματικής εταιρείας Novibet

Ελάτε στη θέση κάποιου παίχτη (αυτός ο παίχτης μπορεί να είστε κι εσείς…). Έχετε εντοπίσει μια μοναδική ευκαιρία στοιχηματισμού, έχετε το προαίσθημα ότι θα κερδίσετε και θέλετε να ρισκάρετε ακόμη περισσότερα, ανεβάζοντας στο μέγιστο τα όρια στοιχηματισμού. Σε κάποιες περιπτώσεις, ο bookmaker θα δεχθεί το στοίχημα και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε το ρίσκο. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, όμως, πιθανόν ο bookmaker να απορρίψει το στοίχημά σας, γιατί ξεπερνά τα όρια που έχει θέσει.

Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σε κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα, όπως αυτή της Novibet. Τα όρια δε μπορούν να ξεπεραστούν και αυτό είναι κάτι που έχει προβλεφθεί για να προστατέψει και τον bookmaker και τον παίχτη. Ωστόσο, η Novibet διαθέτει μια υπηρεσία που επιτρέπει στους παίχτες να ξεπεράσουν τα όρια στοιχηματισμού, αφού πρώτα διαπραγματευτούν με τον bookmaker.

 

Η υπηρεσία Bet Referral

Η συγκεκριμένη υπηρεσία ονομάζεται Bet Referral και είναι πιο “παραδοσιακή” και “προσωπική” από τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες στοιχηματισμού. Πρόκειται για τη δυνατότητα που έχουν οι παίχτες για να στοιχηματίσουν σε ένα σημείο το ποσό που επιθυμούν, όσο μεγάλο κι αν είναι αυτό. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να διαπραγματευτούν το στοίχημά τους, κατά την επικοινωνία τους με τον bookmaker.

Χάρη στην συγκεκριμένη υπηρεσία, οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στη Novibet, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα και γεγονός, έχουν ουσιαστικά τρεις επιλογές.

 

Μέγιστο ποσό

Αυτή είναι η στάνταρ επιλογή που έχουν όλοι οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στη Novibet. Είναι καταλληλότερο για τους πιο συντηρητικούς παίχτες και τους επιτρέπει να παίξουν με το μέγιστο ποσό στοιχηματισμού.

 

Όλα ή μέγιστο

Η συγκεκριμένη επιλογή της υπηρεσίας Bet Referral προορίζεται για όσους παίχτες είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν το μέγιστο ποσό στοιχηματισμού. Σε αυτή την περίπτωση, το αίτημα τους (το σημείο στοιχηματισμού και το ποσό που επιθυμούν να στοιχηματίσουν) στέλνεται αυτόματα στον bookmaker για διαπραγμάτευση. Η Novibet δεσμεύεται ότι θα απαντήσει άμεσα, εντός 1230 δευτερολέπτων και θα δεχθεί ή θα απορρίψει το στοίχημα. Αν το απορρίψει, θα τοποθετηθεί αυτόματα στο στοίχημα το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό.

Εναλλακτικά, ο bookmaker μπορεί να μην απορρίψει εντελώς το αίτημα, αλλά να το διαπραγματευτεί, προτείνοντας ένα ποσό ανάμεσα σε αυτό που ζήτησε ο παίχτης και στο μέγιστο επιτρεπόμενο

 

Όλα ή τίποτα

Η τρίτη επιλογή λειτουργεί όπως ακριβώς και η δεύτερη: ο παίχτης στέλνει το αίτημά του και ο bookmaker θα το δεχθεί ή θα το απορρίψει εντός 120 δευτερολέπτων. Και σε αυτή την περίπτωση, οι υπεύθυνοι μπορεί να προτείνουν μια μέση λύση. Αν το ποσό απορριφθεί, όμως, το στοίχημα θα ακυρωθεί.

 

Μεγαλύτερος έλεγχος στον παίχτη

Οι αυτοματοποιημένες επιλογές και τα όρια είναι πάντα χρήσιμα στο online στοίχημα και διευκολύνουν τη ζωή των παιχτών, προστατεύοντάς τους παράλληλα από τις υπερβολές. Χάρη στην υπηρεσία Bet Referral της Novibet, όμως, οι παίχτες αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο των επιλογών που έχουν, όσον αφορά στα όρια στοιχηματισμού. Τα όρια βρίσκονται εκεί για σημαντικούς λόγους, αλλά αν καταφέρετε να πείσετε τη Novibet για το στοίχημά σας, τότε θα αποκτήσετε την ευκαιρία να ρισκάρετε ακόμη περισσότερα χρήματα και να διεκδικήσετε ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.

 



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.