Και αγώνες χάντμπολ στο live πρόγραμμα της Sportradar

H Sportradar αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής δεδομένων και μετάδοσης αγώνων μέσω live streaming στον κόσμο. Άλλωστε, αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη δεκάδων αθλητικών ομοσπονδιών ανά τον κόσμο, διαχειριζόμενη αποτελέσματα και στοιχεία και μεταδίδοντας ζωντανά τους αγώνες τους, αλλά και την πάροχο υπηρεσιών ενημέρωσης δεκάδων στοιχηματικών εταιρειών (μέσω της θυγατρικής της, Betradar), όπως οι Bet365, William Hill και Paddy Power, στις οποίες παρέχει αποτελέσματα, στοιχεία και ζωντανές μεταδόσεις, μέσω live streaming.

Στην πρώτη κατηγορία των συνεργατών της Sportradar, λοιπόν, έρχεται να προστεθεί μία ακόμη ομοσπονδία: η European Handball Federation, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο χάντμπολ.

 

Νέα συνεργασία και νέες υπηρεσίες

Η Sportradar, λοιπόν, αποτελεί τον νέο επίσημο και αποκλειστικό συνεργάτη της European Handball Federation (συγκεκριμένα της θυγατρικής EHF Marketing GmbH) και πλέον θα προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στις κορυφαίες αναμετρήσεις των διοργανώσεων της ομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η Sportradar θα παρέχει μια σειρά δεδομένων, αποτελεσμάτων και υπηρεσιών μάρκετινγκ και ζωντανής μετάδοσης στους συνεργάτες της, για περισσότερους από 650 αγώνες ευρωπαϊκού χάντμπολ μέσα στη χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι οι στοιχηματικές εταιρείες που αξιοποιούν τις υπηρεσίες της θα βελτιώσουν σημαντικά τον τομέα του στοιχηματισμού στο χάντμπολ, με περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ζωντανή μετάδοση στο live στοίχημα. 

Όλοι οι αγώνες, μάλιστα, θα καλύπτονται και θα μεταδίδονται μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Sportradar, η οποία θα βρει το δρόμο της προς τους συνεργάτες της.

 

“Σε πλήρη αρμονία με τις απαιτήσεις”

Ο CEO της Sportradar, Carsten Koerl, δήλωσε σχετικά με τη νέα συμφωνία: “Μερικές φορές ζητάμε από τις αθλητικές ομοσπονδίες να είναι ανοιχτόμυαλες και να φανταστούν τον αντίκτυπο που θα έχει μια κοινή προσέγγιση σε διαφορετικές πτυχές υπηρεσιών. Δεν είναι όλες τους σε θέση να κάνουν κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η EHF άρπαξε αμέσως την ευκαιρία και με τη νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία μας, θα καταφέρουμε μια κοινή προσέγγιση που θα εξασφαλίσει πως η προσφορά των προϊόντων μας στις διοργανώσεις χάντμπολ θα είναι σε πλήρη αρμονία με τις απαιτήσεις των οπαδών, των χορηγών και των μετόχων”.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η Sportradar πριν λίγο καιρό συμφώνησε με τις γαλλικές αρχές να συνεργαστεί ώστε να πατάξουν τα ύποπτα φαινόμενα στον αθλητισμό.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.