Νέα τεχνολογία μηνυμάτων για το live στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού για πλατφόρμες αποστολής μηνυμάτων OtherLevels παρουσίασε μια νέα τεχνολογία που προορίζεται για όσους στοιχηματίζουν live στο ποδόσφαιρο. H νέα τεχνολογία αναμένεται να βελτιώσει την εμπειρία όσων στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια αγώνων ποδοσφαίρου και να προσφέρει στις στοιχηματικές εταιρίες περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας με τα μέλη τους και, φυσικά, περισσότερα έσοδα.

Η τεχνολογία που παρουσίασε η OtherLevels θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας αποστολής μηνυμάτων κατά τη διάρκεια αγώνων ποδοσφαίρου. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες του στοιχήματος θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις σημαντικές εξελίξεις σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και θα ενημερώνονται για την αναπροσαρμογή των αποδόσεων και για κάθε στοιχηματική ευκαιρία που προκύπτει από αυτή.

 

Τι προσφέρει η νέα τεχνολογία μηνυμάτων;

Εφόσον μια στοιχηματική εταιρία αποκτήσει τη νέα πλατφόρμα της OtherLevels θα έχει τη δυνατότητα να στέλνει προσωποποιημένα μηνύματα στα μέλη της που στοιχηματίζουν live στο ποδόσφαιρο. Τα μηνύματα αυτά, μάλιστα, θα μπορούν να φιλτραριστούν και από τους υπεύθυνους της στοιχηματικής ιστοσελίδας και από τους παίχτες, ώστε να λαμβάνουν μόνον όσα τους ενδιαφέρουν.

Αυτά τα μηνύματα θα στέλνονται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου, όταν συμβαίνουν εξελίξεις που επηρεάζουν δραστικά τις αποδόσεις, όπως το να μπει ένα γκολ ή να δοθεί μια κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Στο μήνυμα, οι παίχτες θα μαθαίνουν για την εξέλιξη, αλλά και για το πώς αυτή έχει αλλάξει τις αποδόσεις του αγώνα.

 

Τα πλεονεκτήματα των μηνυμάτων

Βασικό πλεονέκτημα της νέας τεχνολογίας της OtherLevels είναι το γεγονός ότι τα μηνύματα θα στέλνονται αυτόματα στους παίχτες, χωρίς τη συνδρομή των υπευθύνων της στοιχηματικής εταιρίας. Επιπλέον, θα είναι προσωποποιημένα και θα βασίζονται στην στοιχηματική συμπεριφορά κάθε παίχτη κατά το παρελθόν. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να ρυθμίσει τη συχνότητα και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που θέλει να δέχεται.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.