Αναβαθμίστηκε η ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχημάτων Pinnacle

H Pinnacle αποτελεί μία από τις αγαπημένες εταιρίες στοιχήματος στο εξωτερικό, καθώς προσφέρει κάποιες από τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις, χάρη στο γεγονός ότι οι προμήθειές της είναι οι μικρότερες της αγοράς. Πλέον, όμως, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν έναν ακόμη λόγο για να επισκεφτούν την στοιχηματική ιστοσελίδα της Pinnacle, καθώς αυτή ανανεώθηκε και πλέον εμφανίζεται αναβαθμισμένη σε κάθε τομέα.

Αναλυτικότερα, η Pinnacle προχώρησε σε μια αναγκαία σχεδιαστική αναβάθμιση της ιστοσελίδας της (η οποία παρέμεινε ίδια και απλή τα τελευταία χρόνια), η οποία καθιστά την περιήγηση πιο πρακτική, αλλά και πιο ευχάριστη.

 

Η νέα εμφάνιση και οι νέες λειτουργίες της ιστοσελίδας

Η εμφάνιση δεν αποτελούσε ποτέ το δυνατό σημείο της ιστοσελίδας στοιχήματος της Pinnacle, αλλά αυτό αλλάζει μετά την αναβάθμιση. Η εμφάνιση της ιστοσελίδας είναι πιο σύγχρονη και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το μίνιμαλ σχεδιασμό μιας mobile πλατφόρμας. Οι σύγχρονες και φουτουριστικές πινελιές στην εμφάνιση, όμως, δεν είναι η μόνη αλλαγή.

Οι παίχτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα νέων υπηρεσιών, προκειμένου να βρίσκουν ευκολότερα τα στοιχήματα που τους ενδιαφέρουν. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν μια μηχανή αναζήτησης, την επιλογή αγαπημένων ομάδων, διοργανώσεων και στοιχηματικών αγορών, καθώς και μια νέα σειρά συντομεύσεων. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν τους αγώνες της επιλογής με τους πιο παραδοσιακούς τρόπους.

Τέλος, η Pinnacle σχεδίασε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα για το live στοίχημα, η οποία ενισχύει την εμπειρία του στοιχηματισμού στη διάρκεια ενός αγώνα.

 

Έρχονται νέες αλλαγές στο μέλλον

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Pinnacle, πάντως, η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα είναι μόλις η πρώτη από μια σειρά αλλαγών, που θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του 2019. Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν ένα νέο κόμβο για στοίχημα στα eSports, ολοκαίνουργια apps για Android και iΟS κινητά και ολοκαίνουργιες υπηρεσίες για τους παίχτες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.