Νέα πλατφόρμα live στοιχήματος στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανανέωσε την εμφάνιση της πλατφόρμας του live στοιχήματος και πλέον όσοι επιθυμούν να στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπορούν να περιηγούνται σε ένα νέο περιβάλλον, αλλά και να αξιοποιούν τις νέες και ιδιαίτερα χρήσιμες λειτουργίες που έχουν προστεθεί.

Χάρη στην ανανέωση, η οποία δεν περιορίζεται στο αισθητικό κομμάτι, οι παίχτες έχουν πλέον περισσότερες επιλογές και μπορούν να φιλτράρουν πιο αποτελεσματικά γεγονότα και στοιχηματικές αγορές. Επιπλέον, μπορούν να περιηγούνται σε ένα σύγχρονο περιβάλλον που βελτιώνει την στοιχηματική τους εμπειρία.

 

Οι αλλαγές στην εμφάνιση της πλατφόρμας live στοιχήματος

Οι πρώτες αλλαγές που πιάνει το μάτι του επισκέπτη της πλατφόρμας live στοιχήματος της Goalbet είναι αισθητικές. Η εμφάνιση της νέας πλατφόρμας είναι πιο σύγχρονη, αν και έχουν αλλάξει μόνο κάποιες λεπτομέρειες, και οι παίχτες θα μπορούν να περιηγηθούν πιο εύκολα και να απολαύσουν πιο σύγχρονα γραφικά.

Ωστόσο, οι μεγάλες αλλαγές αφορούν στον πρακτικό τομέα, όπου έχουν προστεθεί κάποιες νέες δυνατότητες.

 

Οι αλλαγές στον πρακτικό τομέα

Οι βασικότερες αλλαγές που θα συναντήσει κανείς στον πρακτικό τομέα, μετά την ανανέωση της πλατφόρμας live στοιχήματος της Goalbet, αφορούν στο φιλτράρισμα των εκατοντάδων επιλογών που έχουν όσοι στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Οι παίχτες μπορούν πλέον να φιλτράρουν τις επιλογές τους, εμφανίζοντας ή αποκρύπτοντάς τις από το μενού στα αριστερά. Παράλληλα, μπορούν να εμφανίζουν ή να αποκρύπτουν γεγονότα σε κάθε πρωτάθλημα, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους ή να συμπτύξουν κάθε επιλογή τους σε μικρά εικονίδια, συμπτύσσοντας το μενού.

Όσοι, από την άλλη, επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εξελίξεις σε έναν αγώνα μπορούν απλά να επιλέξουν την εμφάνιση μόνο όσων αγώνων μεταδίδονται ζωντανά μέσω live streaming. Και εισερχόμενοι σε αυτούς τους αγώνες μπορούν να επιλέξουν την προβολή βίντεο ή την προβολή γραφικών γηπέδου.

Σε κάθε περίπτωση, οι νέες επιλογές είναι πολλές και όσοι στοιχηματίζουν live στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet μπορούν να το κάνουν πλέον με αυξημένα επίπεδα πρακτικότητας.

Η τελευταία ανανέωση της ιστοσελίδας Goalbet είχε γίνει στα μέσα του 2016.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.