Ευκολότερος εντοπισμός στοιχημάτων στην 888

Η 888 διατηρεί μια άρτια οργανωμένη ιστοσελίδα στοιχήματος, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να εντοπίσουν εύκολα τα γεγονότα που τους ενδιαφέρουν και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της εταιρείας συμφωνούν, καθώς προχώρησαν σε κάποιες διακριτικές, αλλά ουσιαστικές, βελτιώσεις που βοηθούν τους παίχτες να εντοπίσουν ευκολότερα τους αγώνες και τις στοιχηματικές αγορές που τους ενδιαφέρουν.

 

Αναλυτικότερα, η 888 πρόσθεσε στην ιστοσελίδα της δύο νέα μενού, τα οποία επιτρέπουν στους παίχτες να εντοπίσουν πολύ πιο εύκολα τα γεγονότα της προτίμησής τους και να τοποθετήσουν πιο γρήγορα τα στοιχήματά τους.

 

Το πρώτο από αυτά είναι ουσιαστικά μια μηχανή αναζήτησης. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν τη διοργάνωση, την ομάδα ή τον παίχτη που τους ενδιαφέρει και να δουν άμεσα τις επιλογές τους. Για παράδειγμα, μπορούν να συμπληρώσουν τις λέξεις “Premier League”, “Barcelona” ή “Novak Djokovic” και να επιλέξουν από τα γεγονότα που θα εμφανιστούν. Με τον τρόπο αυτό, δεν είναι αναγκασμένοι να περιηγηθούν από μενού σε υπομενού, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο.

 

Αντίστοιχα, μόλις εντοπίσουν τον αγώνα που τους ενδιαφέρει και έρθει η ώρα να επιλέξουν στοιχηματική αγορά, δεν είναι αναγκασμένοι να ανοίξουν το μενού του αγώνα και να περιηγηθούν στις δεκάδες διαθέσιμες επιλογές. Σε ένα ακόμη νέο μενού, μπορούν να δουν τις δημοφιλέστερες στοιχηματικές αγορές, όπως το over/under ή το χάντικαπ στο ποδόσφαιρο ή το χάντικαπ και ο νικητής του πρώτου σετ στο τένις.

 

Οι παραπάνω βελτιώσεις έχουν ήδη ενεργοποιηθεί στην ιστοσελίδα της 888 και αφορούν στα περισσότερα διαθέσιμα αθλήματα (υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις, όπως οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες). Και, χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να εντοπίζουν πιο γρήγορα τα γεγονότα που τους ενδιαφέρουν και να στοιχηματίζουν σε αυτά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.