Νέα πλατφόρμα στοιχήματος από την Championsbet

Η στοιχηματική εταιρία Championsbet προχώρησε σε ανανέωση της ιστοσελίδας της, όπου διατηρεί όχι μόνο την πλατφόρμα του online στοιχήματος, αλλά και τα παιχνίδια του καζίνο της (online και live), το πόκερ room της και άλλα παιχνίδια, όπως το keno. Με τη συγκεκριμένη ανανέωση, μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Championsbet δεν αρκέστηκαν μόνο στον αισθητικό τομέα, αλλά προχώρησαν ακόμη και στο λανσάρισμα μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του στοιχήματος.

 

Ξεκινώντας με τις αισθητικές αλλαγές, η ιστοσελίδα της Championsbet άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Πρώτα απ' όλα, το χρώμα που κυριαρχεί πλέον είναι το μπλε, ενώ σε καθεμία από τις ιστοσελίδες της εταιρείας την προσοχή τραβούν τα νέα γραφικά. Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί αρκετά νέα μενού, τα οποία διαθέτουν χρήσιμους συνδέσμους προς τις υπηρεσίες της Championsbet, τις προσφορές της και άλλους χρήσιμους τομείς.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, όμως, είναι αυτή που δέχθηκε τη μεγαλύτερη ανανέωση. Οι παίχτες θα συναντήσουν πλέον ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον στοιχηματισμού, το οποίο ελάχιστη σχέση έχει με το προηγούμενο. Το μενού Α-Ζ των αθλημάτων παραμένει στο αριστερό μέρος της σελίδας και επεκτείνεται ανάλογα με την επιλογή, ενώ στο κέντρο βρίσκονται οι σημαντικότεροι αγώνες της ημέρας, όχι σε μια απρόσωπη λίστα, αλλά συνοδευόμενοι από γραφικά και το έμβλημα κάθε ομάδας. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να φιλτράρουν τους αγώνες αυτούς, σύμφωνα με τις στοιχηματικές αγορές που τους ενδιαφέρουν.

 

Επιπλέον, χάρη στο νέο μενού στην κορυφή της σελίδας, μπορούν να επιλέξουν να δουν όχι απαραίτητα τους σημαντικότερους αγώνες, αλλά αυτούς που συνοδεύονται από 0% γκανιότα (μια από τις συχνότερες προσφορές της Championsbet), τους δημοφιλέστερους, αυτούς που ξεκινούν την επόμενη ώρα και άλλους. Τέλος, και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Championsbet, όπως τα πάντα χρήσιμα στατιστικά, βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα.

 

Η νέα πλατφόρμα του στοιχήματος, τέλος, μεταμόρφωσε και το live στοίχημα της Championsbet. Πλέον, οι παίχτες βλέπουν ομορφότερα γραφικά και ενημερώνονται σφαιρικότερα για τις εξελίξεις κάθε αγώνα. Και σε αυτή την περίπτωση, η Championsbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα,ξεπέρασε τον εαυτό της, χάρη στη νέα πλατφόρμα δικού της σχεδιασμού, η οποία καθιστά κάθε ιστοσελίδα της πιο σύγχρονη και όμορφη στην όψη.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.