Δημιουργήστε τα δικά σας στοιχήματα στη Meridianbet!

Παρά το γεγονός ότι η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet φροντίζει να καλύπτει κάθε πιθανό ενδεχόμενο σε εκατοντάδες αγώνες καθημερινά, σε αθλήματα περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλή, κάποιες φορές οι παίχτες έχουν την ιδέα για κάποιο στοίχημα που δεν καλύπτεται. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η ολοκαίνουργια υπηρεσία της εταιρείας στοιχηματισμού, με τον τίτλο Empty Bet.

Χάρη σε αυτή τη νέα υπηρεσία, οι παίχτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα στοίχημα που δεν έχει ανακοινώσει η Meridianbet και να το προτείνουν στους υπεύθυνους. Αν το δεχθούν, οι παίχτες θα ενημερωθούν για την απόδοση και θα μπορέσουν να το τοποθετήσουν κανονικά, διεκδικώντας κέρδη.

 

Πρόταση και έγκριση στοιχημάτων

Η διαδικασία, μάλιστα, αν και διαφορετική από τη συνηθισμένη, είναι αρκετά απλή. Ο παίχτης που έχει την ιδέα για κάποιο στοίχημα δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους της στοιχηματικής εταιρείας Meridianbet και να το προτείνει. Οι υπεύθυνοι θα αξιολογήσουν την πρόταση και, εφόσον δεν αντιτίθεται στους κανόνες στοιχηματισμού της εταιρείας, θα εγκρίνουν το στοίχημα. Το μόνο που έχει να κάνει έπειτα ο παίχτης είναι να επιλέξει το ποσό που θα στοιχηματίσει και να επιβεβαιώσει το στοίχημα.

Παράλληλα, από την πρόταση αυτή του παίχτη μπορούν να επωφεληθούν και οι υπόλοιποι, καθώς αν το στοίχημα που πρότεινε αρέσει στους υπεύθυνους, θα το συμπεριλάβουν στη λίστα με τα προτεινόμενα του αγώνα.

 

Όροι και κανόνες στα νέα στοιχήματα

Κάθε παίχτης, μάλιστα, δεν περιορίζεται στο να προτείνει κάποιο νέο στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα – μπορεί να προτείνει και να τοποθετήσει κάποιο και κατά τη διάρκειά του.

Στην πρώτη περίπτωση, βέβαια, θα ισχύουν οι κανόνες του pre-game στοιχηματισμού που έχει αναρτήσει στην στοιχηματική ιστοσελίδα της η Meridianbet. Αντίστοιχα, στη δεύτερη περίπτωση, ισχύουν οι κανόνες που έχει θέσει η Meridianbet για το live στοίχημα. Για αυτό το λόγο, οι παίχτες θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι για κάθε λεπτομέρεια, πριν προτείνουν και δεχθούν ένα στοίχημα, μέσω της υπηρεσίας Empty Bet.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.