Νέα στρατηγική συνεργασία ετοιμάζει η εταιρεία στοιχήματος Mybet

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για μια νέα συνεργασία στον τομέα του online στοιχήματος, προκειμένου να ενδυναμώσει τη θέση της στην αγορά και να αποκτήσει νέα κεφάλαια για μελλοντικές επενδύσεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η Mybet βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν στρατηγικό επενδυτή, με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα δύναμη στον χώρο του online στοιχήματος.

Όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας δεν αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες για τον στρατηγικό επενδυτή, αλλά και για την πρόοδο των συζητήσεων.

 

Όσα γνωρίζουμε για τα σχέδια της Mybet

Τα ελάχιστα που αποκάλυψε στην ανακοίνωσή της η εταιρεία στοιχήματος Mybet, πάντως, επιτρέπουν τις προβλέψεις για την επιθυμία της να δημιουργηθεί μια συγχωνευμένη εταιρεία που θα έχει μεγαλύτερη δραστηριοποίηση μέσα στην Ευρώπη. Παράλληλα, γνωρίζουμε ότι η Mybet επιθυμεί μέσω της νέας συνεργασίας να αυξήσει το κεφάλαιο επενδύσεών της.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι αποκάλυψαν ξεκάθαρα ότι ο εν λόγω στρατηγικός επενδυτής προέρχεται από τον χώρο του online στοιχήματος και των παιχνιδιών καζίνο, ενώ διαθέτει άδεια από τη Μάλτα. Τέλος, γνωρίζουμε ότι οι συζητήσεις αφορούν σε επένδυση ύψους μερικών εκατομμυρίων (μονοψήφιος αριθμός), η οποία θα δημιουργήσει μια νέα επιχειρηματική οντότητα, το 51% της οποίας θα ανήκει στη Mybet.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρείας Mybet, μάλιστα, ο στρατηγικός επενδυτής διαθέτει τεχνογνωσία στον χώρο, αλλά και άδειες για τη δραστηριοποίηση σε ευρωπαϊκές αγορές από τις οποίες απουσιάζει η Mybet.

Τέλος, εξαιτίας των παραπάνω συνομιλιών, η Mybet θα καθυστερήσει να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του 2017, τα οποία θα ανακοινωθούν τελικά στις 27 Απριλίου.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη