Συγκρατημένη προσέγγιση στις ΗΠΑ συντήνει ο CEO της Paddy Power BetFair

O CEO της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power BetFair, Peter Jackson, πραγματοποίησε πρόσφατα μια εκτίμηση της… επεκτατικής πολιτικής στις ΗΠΑ και συνέστησε σε στελέχη και μετόχους να υιοθετήσουν μια συγκρατημένη προσέγγιση της νεοσύστατης αγοράς. Ο Peter Jackson σχολίασε τα πρόσφατα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας και παράλληλα αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Paddy Power στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λοιπόν, οι ΗΠΑ μπορούν να αποτελέσουν μια τεράστια πηγή κερδών για την Paddy Power BetFair. Ωστόσο, απαιτείται να πραγματοποιηθεί μια συγκρατημένη προσέγγιση, χωρίς μεγάλο ρίσκο και με μετρημένες κινήσεις.

 

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζουν οι ΗΠΑ στην Paddy Power

Αναλυτικότερα, ο Peter Jackson ανέφερε ότι η FanDuel, την οποία η Paddy Power BetFair απέκτησε τον προηγούμενο Ιούλιο, ξεκίνησε δυναμικά τις επιχειρήσεις της στις ΗΠΑ, εξασφαλίζοντας μάλιστα την πρωτιά στην αγορά του New Jersey, κατά τον πρώτο μήνα λειτουργίας της. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αυξηθούν σημαντικά τα έσοδα της εταιρείας κατά το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Ο CEO της Paddy Power BetFair δήλωσε έπειτα ικανοποιημένος και από τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας για επέκταση του τομέα μάρκετινγκ. Ωστόσο, συνέστησε στους αρμόδιους να μην προχωρήσουν σε υπερβολές και να ακολουθήσουν μια πιο μετριοπαθή οδό. Άλλωστε, η στοιχηματική εταιρεία ξοδεύει ήδη πολλά για την ενίσχυση του προφίλ της στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να εμφανίζει και λειτουργικά ελλείμματα.

Κλείνοντας, πάντως, ο Peter Jackson εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία στοιχήματος θα έχει σύντομα να αντιμετωπίσει αυξημένα φορολογικά έξοδα στις δύο επικερδέστερες αγορές της: την αγγλική και την ιρλανδική.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.