Επεκτείνεται η συνεργασία ΟΠΑΠ-Intralot στα Ελληνικά Λαχεία

Οι δύο ελληνικές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών, ο ΟΠΑΠ και η Intralot, ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους τα επόμενα χρόνια, στον τομέα των Ελληνικών Λαχείων. Οι δύο εταιρείες επέκτειναν τη συμφωνία τους έως το 2023 και θα συνεργαστούν για την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που παρέχουν στην ελληνική αγορά λαχείων.

Οι δύο εταιρείες, άλλωστε, συνεργάζονται εδώ και χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα και, όπως φαίνεται, είναι αμφότερες ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους. Αυτό φαίνεται και από τις συνεχείς επεκτάσεις της συνεργασίας τους, η οποία θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως το 2023.

 

Η νέα συμφωνία του ΟΠΑΠ με την Intralot

Οι δύο πλευρές είχαν επεκτείνει τη συμφωνία συνεργασίας τους τελευταία φορά το 2017. Η εν λόγω συμφωνία ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2021, αλλά οι δύο πλευρές έσπευσαν να την επεκτείνουν πριν τη λήξη της. Έτσι, η Intralot θα συνεχίσει να προσφέρει την τεχνογνωσία και τις τεχνολογίες της στον τομέα των Ελληνικών Λαχείων και για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ σκοπός και των δύο εταιρειών είναι να βελτιστοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το προϊόν.

Συγκεκριμένα, η νέα συνεργασία θα σημάνει και το λανσάρισμα της πλατφόρμας Lotos X της Intralot, η οποία σχεδιάστηκε το 2019. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά από τον ΟΠΑΠ και τα Ελληνικά Λαχεία και αναμένεται να βελτιώσει την εμπειρία των παιχτών, αλλά και τις δικλείδες προστασίας τους. 

Η Intralot, τέλος, σχολίασε την επέκταση της συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ ως εξής: “Οι λύσεις που προσφέρουμε στον τομέα των λαχείων επιτρέπουν στον ΟΠΑΠ να συνεχίσει τη βελτίωση της εμπειρίας των παιχτών και να αυξήσει με υπευθυνότητα τη συμμετοχή των Ελλήνων παιχτών. Η νέας γενιάς ηλεκτρονική πλατφόρμα μας έχει σχεδιαστεί, προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης και αναπτυσσόμενης αγοράς, και ενισχύει τα σχέδια για τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιακή μεταμόρφωση του ΟΠΑΠ”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.