Νέα μέτρα προστασίας των παιχτών στην Ιρλανδία λαμβάνει η Flutter Entertainment

H Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair, μεταξύ άλλων, έχει τεράστια παρουσία στην ιρλανδική αγορά επίγειου και online στοιχήματος και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν ένα νέο πλάνο ενίσχυσης του υπεύθυνου στοιχηματισμού στη χώρα, λαμβάνοντας κάποια νέα μέτρα προστασίας. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας προχώρησαν ήδη στη λήψη των νέων μέτρων, τα οποία επηρεάζουν, μεταξύ άλλων, τις διαφημίσεις της και τους τρόπους πληρωμής των στοιχημάτων.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα νέα μέτρα προστασίας των παιχτών που έλαβε η Flutter Entertainment ξεχωρίζει η απόφαση της παύσης προβολής διαφημίσεων κατά τη διάρκεια ζωντανών τηλεοπτικών αθλητικών μεταδόσεων, αλλά και η άρνηση να δέχεται πληρωμές και καταθέσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Τα νέα μέτρα προστασίας της Flutter στην Ιρλανδία

Οι υπεύθυνοι της Flutter Entertainment ανακοίνωσαν με κάθε λεπτομέρεια το νέο πρόγραμμα προστασίας των Ιρλανδών παιχτών, ένα πρόγραμμα που βασίζεται στον υπεύθυνο στοιχηματισμό και εξαλείφει κάθε λειτουργία που μπορεί να αποβεί επιβλαβής για όσους κινδυνεύουν να εθιστούν στον τζόγο.

Το πρώτο από αυτά τα μέτρα θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές Απριλίου και θα απαγορεύει τη χρήση πιστωτικής κάρτας για καταθέσεις και πληρωμές στοιχημάτων, στις ιστοσελίδες της Flutter Entertainment που λειτουργούν νόμιμα στην Ιρλανδία (Paddy Power, BetFair και Sky Bet) και στα επίγεια πρακτορεία στοιχήματος που διατηρεί. Το δεύτερο, από την άλλη, θα τεθεί σε ισχύ την 1η Μάϊου και θα βάλει τέλος στην προβολή διαφημίσεων των στοιχηματικών της εταιρείας κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων αθλητικών γεγονότων. Συγκεκριμένα, δε θα προβάλλεται καμία διαφήμιση σε αθλητικές μεταδόσεις πριν τις 9 το βράδυ, με μόνη εξαίρεση τις ιπποδρομίες και τις κυνοδρομίες.

Τέλος, η Flutter Entertainment ανακοίνωσε ότι θα επενδύει κάθε χρόνο το 1% των εσόδων των στοιχηματικών της στην Ιρλανδία (περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ) σε προγράμματα έρευνας, ενημέρωσης, εκπαίδευσης και αποθεραπείας από τον εθισμό στον τζόγο. Η χρηματοδότηση αυτή θα ξεκινήσει από το 2023 και τα χρήματα θα καταλήγουν στο ταμείο Gambling Awareness Trust.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.