Άλλη μία διάκριση για την εταιρεία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρεία στοιχημάτων Bet365 έλαβε μία ακόμη τιμητική διάκριση, καθώς βραβεύτηκε από την ιστοσελίδα SBC ως ο καλύτερος bookmaker της χρονιάς για το 2017. Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η Bet365 εξασφαλίζει το SBC Award για τον καλύτερο bookmaker της χρονιάς.

 

Σειρά τιμητικών διακρίσεων για την Bet365

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μόνο βραβείο που εξασφάλισε η Bet365 στην σχετική εκδήλωση. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας παρέλαβαν ένα ακόμη βραβείο για τον καλύτερο bookmaker στο ποδόσφαιρο και ένα για τον καλύτερο bookmaker στο κινητό. Παραλίγο, μάλιστα, να εξασφαλίσει και το βραβείο του καλύτερου bookmaker στις ιπποδρομίες, αλλά ήρθε δεύτερη, μετά τη William Hill.

Τα βραβεία που παρέλαβε η Bet365 (αλλά και η εκδήλωση στο σύνολό της) απολαμβάνουν μεγάλης εκτίμησης στη βιομηχανία του online στοιχήματος, κάτι που φαίνεται και από την προσέλευση της εκδήλωσης. Περισσότεροι από 500 επαγγελματίες της αγοράς παραβρέθηκαν στα SBC Awards, σε μια βραδιά που ανέδειξε τους καλύτερους σε διαφορετικές κατηγορίες.

 

Άλλα βραβεία της εκδήλωσης

Την τιμητική τους, βέβαια, δεν είχαν μόνο οι στοιχηματικές εταιρείες, αλλά και ανεξάρτητες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στον χώρο του στοιχήματος. Για παράδειγμα, η Betradar, βραβεύθηκε ως η καλύτερη πάροχος υπηρεσιών live streaming και ως η καλύτερη πάροχος υπηρεσιών στα eSports. Παράλληλα, διακρίθηκε και στην κατηγορία των κορυφαίων προϊόντων εικονικού ποδοσφαίρου. Αντίστοιχα, η Betgenius βραβεύθηκε ως η καλύτερη πάροχος πλατφόρμας live στοιχήματος και καλύτερη πάροχος αθλητικών στατιστικών. Και οι δύο εταιρείες είναι γνωστές για τα προϊόντα που παρέχουν σε έναν μεγάλο αριθμό στοιχηματικών ιστοσελίδων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.