Μικρή αύξηση εσόδων για την Paddy Power

Αύξηση της τάξης του 4% ανακοίνωσε, όσον αφορά στα μεικτά της έσοδα, η ιστοσελίδα στοιχήματος  Paddy Power για το πρώτο εξάμηνο του 2014. Η εταιρεία του online στοιχήματος εξασφάλισε κέρδη ύψους 369.5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και καθαρά κέρδη 244 εκατομμυρίων ευρώ - 1% υψηλότερα από τα περσινά 214. Η αύξηση οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στα online στοιχήματα των μελών της, τα οποία αυξήθηκαν στα 3.4 δις ευρώ - πρόκειται για αύξηση 14%, σε σύγκριση με τα 3 δις του πρώτου εξαμήνου του 2013.

 

Ωστόσο, τα οικονομικά αποτελέσματα της Paddy Power δεν είχαν μόνο θετική χροιά. Το περιθώριο κέρδους της εταιρείας μειώθηκε κατά 20%, στα 60.1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα λειτουργικά κόστη αυξήθηκαν κατά 8%, στα 260.5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και εδρεύει στην Ιρλανδία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.