Αυξήθηκαν τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power BetFair μέσα στο 2018

Παρά το γεγονός ότι ο συνολικός λογαριασμός είναι μείον, εξαιτίας των σημαντικών επενδύσεων στις ΗΠΑ, η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της μέσα στο 2018 αυξήθηκαν αρκετά, κυρίως χάρη στα online προϊόντα της, αλλά και στις δραστηριότητές της σε χώρες όπως η Αυστραλία και οι ΗΠΑ.

Αναλυτικότερα, η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε αύξηση 7% των εσόδων της μέσα στο 2018. Τα συνολικά έσοδα της εταιρείας στοιχήματος υπολογίζονται στα 2,2 δις ευρώ.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της Paddy Power BetFair

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων της Paddy Power BetFair έπαιξε το στοίχημα (επίγειο και online), το οποίο εξασφάλισε έσοδα ύψους 1,73 δις ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 6%, σε σχέση με το 2017. Αντίστοιχα, τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια που προσφέρει η εταιρεία παρουσίασαν αύξηση 11% και εξασφάλισαν έσοδα 461 δις ευρώ.

Στον online τομέα, από την άλλη, τα έσοδα άγγιξαν το 1 δις ευρώ, χάρη στην εκπληκτική απόδοση των υπηρεσιών της Paddy Power. Τα έσοδα αυτά προέρχονται από την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Ειδικά στις δύο τελευταίες χώρες, η παρουσία της Paddy Power απέφερε σημαντικά έσοδα.

Αναλυτικότερα, στην Αυστραλία, που η Paddy Power BetFair δραστηριοποιείται μέσω της Sportsbet, τα έσοδα παρέμειναν σταθερά (παρά τους νομικούς περιορισμούς) και δεν ξεπέρασαν τα 465 εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχα, στις ΗΠΑ, όπου η Paddy Power BetFair συνεργάζεται με την FanDuel, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 75% (θυμίζουμε ότι το 2017 το στοίχημα δεν ήταν νόμιμο στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας), αγγίζοντας τα 272 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά τα σημαντικά έσοδα, τέλος, η στοιχηματική εταιρεία είχε και μεγάλα έξοδα μέσα στο 2018, καθώς προχώρησε σε εξαγορές εταιρειών, όπως η αμερικανική FanDuel και η γεωργιανή Adjarabet. Αποτέλεσμα αυτών των επενδύσεων ήταν τα μεικτά κέρδη της Paddy Power Betfair να παρουσιάσουν πτώση 5%, σε σχέση με το 2017, αφού δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 521 εκατομμύρια ευρώ.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη