Αύξηση εσόδων κατά 30% για τη Betsson

Η εταιρία στοιχημάτων Betsson ανακοίνωσε αυξημένες οικονομικές επιδόσεις για το δεύτερο εξάμηνο του 2014, αναφέροντας πως τα μεικτά της έσοδα αυξήθηκαν κατά 30%. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε μεικτά έσοδα ύψους 82 εκατομμυρίων ευρώ, για το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου έως την 30ή Ιουνίου του 2014. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την αύξηση έπαιξε το online καζίνο της εταιρείας, το οποίο είχε μεικτά έσοδα αυξημένα κατά 37%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, αλλά και η περίοδος του Μουντιάλ, κατά την οποία η Betsson εξασφάλισε το 4% των συνολικών της εσόδων.

 

Τα μεικτά κέρδη της εταιρείας, από την άλλη, υπολογίζονται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014.

 

H Betsson είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που δεν διαθέτουν την απαραίτητη άδεια ώστε να λειτουργούν νόμιμα στην χώρας μας.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.